Solhaven-sag med hukommelsesproblemer

Magtanvendelsen foregik, men hvornår? Det var et af pørgsmålene i retten tirsdag

Arkivfoto: Torben Hansen <i>Foto: Torben Hansen</i>

Arkivfoto: Torben Hansen Foto: Torben Hansen

FARSØ:- Beboeren er 26 år i dag, han var 16 år dengang, og det skulle være 9 år siden. Jeg kan ikke få det til at hænge sammen

- Nej det kan vi heller ikke

Sådan lød ordudvekslingen imellem et vidne og en forsvarer tirsdag i retten i Aalborg i Solhaven-sagen.

Der blev spurgt ind til, om der måske kunne være tale om to forskellige magtanvendelser, som blev blandet sammen, men den tanke blev også manet til jorden af forskellige vidner.

Forurettede forklarede i sidste uge, at hændelsen lå på en onsdag i august, men på det tidspunkt var vidnet fra dagens afhøring ikke ansat, og kunne derfor ikke have været involveret i sagen, hvis den foregik i august.

De tiltalte kobler begivenheden sammen med, at de skulle til ishockey finale i Aalborg samme dag som hændelsen foregik, og mener at det var en fredag i foråret, formentlig i marts.

Den omtalte kamp blev rigtig nok spillet d.15. marts 2005 i Aalborg, men det var en tirsdag, ikke en fredag.

Nye dokumenter

Anklager Lene Lenz åbnede dagens retssag med at forklare, at anklagemyndigheden netop har sikret sig 15 flyttekasser med dokumenter fra konkursboet Solhaven. Blandt dokumenterne skulle angiveligt være dagbøger fra de forskellige afdelinger, som måske kan være med til at opklare hvad der virkelig skete, og ikke mindst hvornår.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.