Sommerfest højt til hest

Nordjyllands største ringriderfest samlede næsten 60 ekvipager til sommerfest på Slettestrand

Martin Frandsen
Først gik ryttere og Brovst Pigegarde i optog mod Slettestrand. Foto: Flemming Dahl Jensen
Slettestrand 17. juli 2017 11:36

SLETTESTRAND: Fadøl ved det store festt og kø ved tombolaen. Et par unge mænd ved skydevognen og børn i hoppeborge, mens pattegrisen ligger og syder for blive sprød og lækker til aftenens ringriderfest med deltagelse af 200 gæster i teltet.

Hyggen og snakken på også udenlandske tungemål bliver overspillet, fordi Brovst Pigegarde ankommer med hovedattraktionen ved Slettestrand Sommerfest, de knapt 60 ekvipager, der søndag eftermiddag deltog i Nordjyllands største ringriderturnering - under overværelse af ikke færre end 700 besøgende på festpladsen i løbet af dagen.

Ekvipagerne gik først i optog fra sportspladsen i Hjortdal til Slettestrand, før det gik løs i kampen om at ramme den lille ring med et spyd ført af rytteren højt til hest.

- Vi gentager gerne en succes, men finder også gerne på nye ting, forklarer Daniel Nielsen, der formand for festpladsen, hvor han nærmest bor, mens det står på.

- Overskuddet går til Hjortdal UI, men det giver også sammenhold og glæde i området. Så folk er gode til at bakke op om sommerfesten siger Daniel Nielsen, der med sin frivillige indsats også er drevet af de sjove oplevelser.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...

Her ville vi gerne vise dig forslag til flere artikler, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Her ville vi gerne vise dig forslag til artikler fra vores magasiner, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Nordjyske Plus

Henter artikler...