Sommerfest i Rørholt

To dage med sankthans og fest med 60 deltagere til spisning

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

RØRHOLT:Når der skal fejres sankthans i Rørholt, gør man det godt og grundigt. Det sker nemlig altid med en sommerfest, der strækker sig over to dage.

Bålet blev naturligvis tændt søndag aften med Eskild Sloth Andersen som taler, men sommerfesten blev indledt allerede lørdag eftermiddag og fortsatte med en stor fest med 60 spisende deltagere lørdag aften. Her blev gæsterne foruden god mad og hygge også diverteret med lokale revyindslag.

På byens stadion skulle der efter planen lørdag eftermiddag spilles en fodboldturnering, men den blev på grund af manglende tilslutning aflyst. Til gengæld var der stor opbakning til den planlagte krolfturnering. Her mødte der spillere op fra Hjallerup og Brønderslev og naturligvis fra Rørholt.

Krolf er en meget social sport, idet der altid trækkes lod om, hvilket hold den enkelte spiller skal spille på. Det betød således i turneringen i Rørholt, at der på alle hold var spillere fra forskellige byer.

Turneringen blev afviklet med stor succes, ligesom opbakningen til hele sommerfesten, som Rørholt IF stod for, også var tilfredsstillende.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.