Sommerligt havnesjov med halvtag i baghånden

Hvalpsund fejrede sommerens indtog på Havnepladsen - med dryp

9
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

HVALPSUND:Færgekiosken var nymalet optimistisk lyseblå, og duften af fiskefrikadeller forsøgte at brede sig ud over hele Havnepladsen i Hvalpsund, hvor der søndag var erklæret sommer og inviteret til alskens aktiviteter.

Men indimellem slog vinden et friskt slag, og der blev sendt en lille portion regndråber fra oven.

Det fik en børnefamilie til at opgive den planlagte sejltur til Lundø og i stedet tilslutte sig hyggen i de mange boder.

Heldigvis var der altid et halvtag i nærheden.

Muslinger hos bogcaféen

Hvalpsund Bogcafé havde påtaget sig opgaven at uddele gratis smagsprøver på økologisk muslingesuppe fra det nye lokale Muslingeriet.

- Vi er en slags paraplyorganisation under borgerforeningen og hjælper tit andre foreninger med en hånd. Men ellers låner vi bøger ud og har rigtig mange aktiviteter, fortalte formand Vibeke Hvidsten under serveringen.

Jørgen Vasegaard og Jens Erik Jensen holdt den længe gående i det åbne på henholdsvis harmonika og guitar og sange om blandt andre Nina, kære Nina og Veras vinterven.

Men så fortrak duoen også ind under et halvtag.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden