Sort flugtbil er fundet i Terndrup

Ung mand er mistænkt for at køre bil i påvirket tilstand

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

GISTRUP:Onsdag morgen kørte to biler frontalt sammen på Hadsund Landevej syd for Gistrup.

- Vi har en anmelder igennem på telefonen, som fortæller, at han kører bag en bil, der slingrer voldsomt. Mens vi taler med anmelderen, kører den forankørende bil over i modsatte vognbane, hvor den snitter en bil. Denne bil kører derefter frontalt ind i manden, vi har telefonkontakt til, fortæller vagtchef Mogens Hougesen, Nordjyllands Politi.

Nordjyllands Politi efterlyste efterfølgende den sorte norsk indregistrerede bil, som slingrede og efter alt at dømme var skyld i uheldet. En læser af nordjyske.dk kontaktede politiet, da han læste efterlysningen.

- Den sorte flugtbil er fundet hos en ung fyr, der bor i Terndrup. Han har relation til Norge, og kørte derfor i en norsk bil, siger vagtchefen.

Manden blev anholdt og fik taget blodprøve, da Nordjyllands Politi vurderede, at manden var påvirket af narkotika. Han er igen løsladt, og Nordjyllands Politi venter resultatet af prøven i løbet af et par uger.

- Føreren burde være standset, og en sigtelse for ikke at gøre det, vil også kunne komme på tale, fortæller Mogens Hougesen.

Begge mandlige bilister blev efterfølgende kørt med ambulance til Aalborg Universitetshospital. Her var tale om trykskader, men intet livstruende.

Ulykken skete ved vejkrydset Hadsund Landevej og Gunderupvej klokken 07.15 og betød, at Hadsund Landevej var spærret for trafik ved ulykkesstedet frem til klokken 08.20.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden