Sorte høge vælger ny formand

Medlemmer i Blackhawks tager stilling til Vision 2017 og ny ledelse

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

FREDERIKSHAVN:Efter et år som fusionsklub under navnet Frederikshavn Blackhawks er der linet op til, at en ny ledelse skal tage livet af de sidste gamle levn fra tiden med to floorballklubber i byen.

Under navnet Vision 2017 får medlemmerne i Blackhawks tirsdag aften mulighed for på en ekstraordinær generalforsamling at tage stilling til en ny organisation med en ledelse på i alt ni personer fordelt med seks såkaldte fodfolk samt tre topledere hentet udefra.

Sidstnævnte trio er Kasper Bagnkop, lærer på Nordstjerneskolen, bestyrelsesmedlem i FUF og formand for de Radikale i Frederikshavn, Peter Høeg, jurist ved Frederikshavn Kommune og sportsligt mest kendt som fodboldspiller og træner i Bangsbo Freja, samt Kenneth Hartvig, uddannet købmand med arbejde som salgschef hos Dalsgaard Biler i Hjørring.

Gamle tider begraves

Kasper Bagnkop er udset som ny formand for Blackhawks og dermed som afløser for Thorkild Christoffersen, der for længst er trådt ud af bestyrelsen.

- Hvis medlemmerne vælger os ind i en ny bestyrelse, handler det om at starte fusionen forfra og at begrave tidligere tiders måde i henholdsvis Bulldogs og FC Outlaws at gøre tingene på. Nu er der tale om fællesklubben Blackhawks, og her skal vi primært have styr på økonomien og talentudviklingen, siger Kasper Bagnkop.

- Vi skal have bygget en organisation op, hvor ressourcerne hos hver enkelt bruges bedst, og i bestyrelsen skal vi have overblikket.

Spiller stadig

Kasper Bagnkop kalder det en klar fordel, at de tre nye bestyrelseskandidater ikke på forhånd har relationer til Blackhawks.

Han kender dog lidt til sporten på forhånd.

- Som 15-årig spillede jeg lidt for sjov i begge klubber, og nu hygger jeg mig en gang om ugen med at spille i Jerup. Og kombinationen af at spille på hyggeplan i Jerup og at være i bestyrelsen i Blackhawks går fint sammen, vurderer Kasper Bagnkop.

Tirsdag aften er det op til medlemmerne i Blackhawks at afgøre, om Vision 2017 og en ny bestyrelse med ni medlemmer skal realiseres.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.