Spændende efterår

Der bliver et væld af kulturelle oplevelser på biblioteket

Børnene kan opleve Prop og Bertha. Foto: Henrik Louis

Børnene kan opleve Prop og Bertha. Foto: Henrik Louis

BRØNDERSLEV:Så er Brønderslev Bibliotek klar med efterårets arrangementer, og bibliotekarerne lover et væld af kulturelle oplevelser

- Dette efterår byder på rigtig mange gode og varierende arrangementer for alle. De voksne vil sikkert glæde sig over forfatteren Hanne-Vibeke Holst atter gæster biblioteket i anledning af bogen ”Knud den store”. Der er også forfatterbrunch med debutanten Signe Langtved Pallisgaard og bogcafe over temaet Magt i byrådssalen på Brønderslev Rådhus.

Den store interesse for 2. verdenskrig afspejles i bibliotekets arrangementer omkring ”Luftkrigen over Nordjylland”, ”Besættelsen og Brønderslev” samt Inge Pedersen fra Nørhalne der fortæller historien om at være barn af en dansk mor og tysk soldat i foredraget ”En kærlighedshistorie fra Anden Verdenskrig. Det sker 10. september”.

For børn er der igen i år teater, bamsefest, rytmetrolderier og jule-bingo-bango. Prop og Berta som dukketeater og junglejagt med Kaptajn bimse vil også glæde de små og deres forældre.

I Brønderslev kommune og på biblioteket er der stor fokus på, at vores børn bliver gode til at tale og læse, og derfor er der arrangement med Lotte Salling, der kan inspirere forældre, pædagoger og alle andre der har lyst til at lære mere om sprog og læsning.

- Vi håber, at der er rigtig mange, der bakker op om arrangementerne. Programmet kan fra fredag ses på bibliotekets hjemmeside, og fra samme dag kan der købes billetter til alle arrangementer.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.