Spar-butik er udlejet igen

Den gamle købmandsbutik i Hune forvandles til salgssted for mode- og sportstøj

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

HUNE:I starten af juni åbnede den nye Spar-butik i Hune på den anden side af rundkørslen. Det efterlod den gamle butik tom og forladt.

Men allerede nu er to nye lejere flyttet ind i lokalerne på fælles lejekontrakt. Lørdag 4. juli slog Fashion & Sport Outlet dørene op. De godt 550 kvadratmeter butik er delt i to.

Den ene halvdel er en sports outlet. Den skal drives af Claus Schlig, indehaver af Sportigan i Hjørring. I Blokhus tror han mere på en outlet. Han har undersøgt markedet og vurderer, at butikkens meget synlige placering de mange sommergæster giver et godt grundlag. Hvis det går godt, vil han muligvis forvandle outletten til en Sportigan næste år.

- Vi tror på det. Der er en vanvittig tilstrømning af mennesker til Blokhus. Butikken bliver også meget synlig, siger Claus Schlig.

Modetøj til kvinder

Den anden halvdel af den gamle Spar-købmand skal forhandle modetøj til kvinder. Indehaver bliver Dorte Sigensgaard. Hun driver i forvejen butik i Hjørring. Den bevares. I Hune vil hun blandt andet sælge tøj under mærket Sigensgaard. Det er varer, som hun er med til at designe og som produceres i østen. Tidligere solgte hun til andre butikker også med samme mærke, men nu sælger hun kun i egne butikker i Hjørring og Hune.

Hun faldt for lokalerne i Hune, fordi de ligger godt.

- Her er mange gæster om sommeren, det er tæt på Aalborg og så ligger butikken på en rigtigt god placering, siger Dorte Sigensgaard.

Hun satser på hele tiden at have nye varer i butikken og ikke køre med store varelagre. Hun vil ikke satse på salg via webshop.

- Jeg har prøvet at sælge på nettet. Det er for omstændeligt. Vi annoncerer en del på Facebook i stedet og får kunderne ind i vores fysiske butik, siger Dorte Sigensgaard.

I butikken i Hune skal hun bruge to ansatte. Dem har hun allerede ansat. Hun håber, at det bliver muligt at etablere en helårsbutik i Hune. Foreløbigt har Dorte Sigensgaard lejet lokalerne i nogle måneder. Derefter vil hun vurderer, om sommeromsætningen har været gode nok og se, om hun ønsker at forlænge lejemålet.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.