Spar i Bedsted får nye ejere

Købmændene bag en række Spar-butikker i Thy og Mors overtager med udgangen af april

Carsten Hougaard
Butikken i Bested får nye ejere med udgangen af april. Privatfoto
Bedsted 16. april 2018 20:00 - Opdateret 16. april 2018 20:17

BEDSTED: Købmændene bag Spar-butikkerne i Thisted, Snedsted, Koldby og Hvidbjerg Mors overtager deres femte dagligvareforretning, når de med udgangen af april overtager Spar-butikken i Bedsted.

- Anne Grethe og Ole Knudsen har i nogen tid ønsket et generationsskifte i butikken. Og så blev det os, der gav et bud, fortæller Anders Nyby, der sammen med Jens Andersen og Kristian Rysgaard Stærk bliver de nye ejere af butikken i Bedsted.

De tre ejere har længe haft et ønske om en lokal ekspansion i skuffen. Og med butikken i Bedsted bliver det den tredje nye forretning på bare tre år.

På banen for tre år siden

I 2015 rykkede de ind i den tidligere KIWI på Iversensvej i Thisted og i fjor overtog de Spar-butikken i Hvidbjerg på Mors.

- Vi synes, at Spar i Bedsted er en pæn, stor butik med et stort opland. Og vi har egentlig ikke nogen planer om at lave stort om i butikken. Til gengæld kan kunderne glæde sig over vort ferskvare- og delikatessekoncept, som vi kalder GoMad, siger Anders Nyby.

Førstemand daglig leder

Anders Nyby stammer i øvrigt selv fra Bedsted. Og det var faktisk i det daværende City Marked, han tog sin uddannelse som slagter.

Den nye daglige leder bliver Martin Johannesen, som også under de hidtidige ejere har fungeret som førstemand i butikken.

- Og han vil selvfølgelig blive bakket op af os, siger Anders Nyby.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...