Bedsted

Spar i Bedsted får nye ejere

Købmændene bag en række Spar-butikker i Thy og Mors overtager med udgangen af april

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Jens Andersen (t.v.), Anders Nyby og Kristian Rysgaard Stærk bliver de nye ejere af butikken i Bedsted. Arkivfoto: Diana Holm

BEDSTED:Købmændene bag Spar-butikkerne i Thisted, Snedsted, Koldby og Hvidbjerg Mors overtager deres femte dagligvareforretning, når de med udgangen af april overtager Spar-butikken i Bedsted.

- Anne Grethe og Ole Knudsen har i nogen tid ønsket et generationsskifte i butikken. Og så blev det os, der gav et bud, fortæller Anders Nyby, der sammen med Jens Andersen og Kristian Rysgaard Stærk bliver de nye ejere af butikken i Bedsted.

De tre ejere har længe haft et ønske om en lokal ekspansion i skuffen. Og med butikken i Bedsted bliver det den tredje nye forretning på bare tre år.

På banen for tre år siden

I 2015 rykkede de ind i den tidligere KIWI på Iversensvej i Thisted og i fjor overtog de Spar-butikken i Hvidbjerg på Mors.

- Vi synes, at Spar i Bedsted er en pæn, stor butik med et stort opland. Og vi har egentlig ikke nogen planer om at lave stort om i butikken. Til gengæld kan kunderne glæde sig over vort ferskvare- og delikatessekoncept, som vi kalder GoMad, siger Anders Nyby.

Førstemand daglig leder

Anders Nyby stammer i øvrigt selv fra Bedsted. Og det var faktisk i det daværende City Marked, han tog sin uddannelse som slagter.

Den nye daglige leder bliver Martin Johannesen, som også under de hidtidige ejere har fungeret som førstemand i butikken.

- Og han vil selvfølgelig blive bakket op af os, siger Anders Nyby.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.