Sparekasse åbner i nyt multihus i Tårs

Sparekassen Vendsyssel tror på den positive udvikling i Tårs, og går mod strømmen i en lille by, hvor tre bankfilialer er lukket på fem år

Halinspektør Bjarne Holmberg (i midten) trykker hånd med direktør i Sparekassen Vendsyssel, Jan Skov (tv). Til højre er det regionsdirektør Casper Larsen.  Privatfoto: Taarshallen

Halinspektør Bjarne Holmberg (i midten) trykker hånd med direktør i Sparekassen Vendsyssel, Jan Skov (tv). Til højre er det regionsdirektør Casper Larsen. Privatfoto: Taarshallen

TÅRS:Banker og sparekasser har lukket rigtig mange filialer i de mindre byer de senere år, men nu har Sparekassen Vendsyssel besluttet at gå imod strømmen og åbne en filial i det kommende byggeri Multihus Taarshallen, som er under opførelse ved Taarshallen.

Byggeriet gik i gang 12. april og kommer blandt andet til at indeholde en multihal, produktionskøkken, café, mediatek, samlingslokaler, værksteder og nu altså også en sparekasse.

- Byen har været hårdt ramt af filiallukninger, og der er mange, der virkelig savner den nære service. Det er ikke kun ældre, men også børnefamilier og andre, fortæller halsinspektør, Bjarne Holmberg som er lykkedes med at overbevise Sparekassen Vendsyssel om, at det er en rigtig god ide.

- Vi blev kontaktet af nogle ildsjæle, og da vi først havde været på besøg i Tårs, blev vi klar over, hvilken positiv udvikling byen gennemgår i øjeblikket. Det ønsker vi at støtte, og derfor går vi 100 procent ind i det her, siger direktør i Sparekassen Vendsyssel, Jan Skov.

Det nye multihus ventes klar til indflytning medio 2019, men allerede i august i år åbner Sparekassen i et kontormodul ved Taarshallen. Der bliver oprettet tre nye stillinger i den nye filial, som vil have normale åbningstider.

- Det er vi selvfølgelig utrolig glade for, og jeg er overbevist om, at behovet er her.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.