Spillerne overnattede i Idrætscentret

Håndboldsæsonen er lakket mod enden

3
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

LØKKEN:Det har igennem flere år været en tradition, at håndboldsæsonen i Løkken afsluttes med et overnatningsarrangement for GVL’s ungdomshold.

- Det er et arrangement, som klubbens ungdomsspillere og ledere ser frem til med glæde og tilslutningen til arrangementet er derfor altid stor. I år var der over 50 tilmeldte spillere til arrangementet, fortæller Brita Helledie Boelskift fra GVL.

Arrangementet startede med en lille træningsturnering for klubbens U6-U10 spillere, herefter havde klubben allieret sig med to gæstetrænere fra Stidsholt efterskole Michael Christiansen og Tanja Logvin. De stod for et to timers træningspas for U12-U16 spillerne.

- Formålet med gæstetrænerne var at give spillerne en god og anderledes oplevelse, og det må man sige lykkedes i den grad. Både spillere og gæstetrænere gik til opgaven med stor energi og fik et par sjove og lærerige timer, fastslår Brita Helledie Boelskift.

Efter aftensmaden var der åben svømmehal for de spillere, der havde lyst til en dukkert. Idrætshallen blev brugt hele aftenen igennem, hvor spillerne miksede hold på tværs af årgange og spillede imod hinanden. For det meste med Marianne Hyldgaard som hård men retfærdig dommer.

- Det var nogle trætte, men glade spillere der lørdag formiddag kunne afhentes af deres forældre, og klubbens trænere og spillere ser allerede nu frem til næste år at fortsætte den gode tradition med et overnatningsarrangement, slutter Brita Helledie Boelskift.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.