Spilletrang kostede straf

Det blev til både betinget og ubetinget fængsel for bedrageri med annoncer

THISTED:Med 37 tilfælde af bedrageri via internetannoncer om salg af blandt andet en iPhone eller andre smartphones og tidligere straffe for det samme, havde en 35-årig mand ret så dårlige kort på hånden i sin nyeste retssag.

Han forklarede, at baggrunden var et forsøg på at få dækket spillegæld ind ved at spille på ny, men at han nu mente at have fået styr på sin trang.

Både efter en behandling for ludomani og så et fast parforhold og fast arbejde.

Anklageren var ikke til sinds at ville acceptere en ny betinget dom for de 37 bedragerier til et samlet beløb på godt 80.000 kroner, og krævede mindst en kombinationsdom af både ubetinget og betinget fængsel.

Bedragerierne var sket især gennem annoncer på hjemmesiden for Den Blå Avis og af de 37 bedragne havde seks fået pengene retur, en var uafklaret, mens resten endnu manglede deres penge.

Forsvareren mente dog, at det burde kunne lade sig gøre at klare straffen betinget, da de gamle forhold lå mere end fire år tilbage, men dommeren endte med at fastlægge straffen til fem måneders fængsel, hvor de to skal afsones.

Samtidigt skal den 35-årige under tilsyn et år og måske igen i behandling for ludomani.

Om afsoningen så kan ske ved hjælp af fodlænke, så den 35-årige kan beholde sit arbejde, er det lige som behandlingen nu op til kriminalforsorgen at afgøre, for den 35-årige valgte at modtage dommen efter en snak med sin advokat.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.