Sponsorbus til plejehjem

Birkelse Plejecenter har fået ny bus takket være reklameindtægter

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

BIRKELSE:Som forstander på Birkelse Plejecenter klager Karin Nielsen ikke over økonomien. Men som hun siger: Det er nok de færreste plejehjem, der lige kan hive 400.000 kroner ud af budgettet til en ny bus.

Alligevel ankom der netop en ny bus til plejecentret torsdag og endda med Brovst Pigegarde i spidsen. Der er nemlig indgået sponsoraftaler med erhvervsdrivende fra både lokalområdet og andre dele af det nordjyske, så bussen er fyldt med reklamer.

Plejecentret havde selv fundet 100.000 kroner til bussen og 134.000 kroner til indretning heraf, men der var stadig et stykke op til den fulde pris. Det har dog ikke taget overvældende lang tid at finde sponsorer til restbeløbet.

- De har taget pænt imod os trods det, at der stadig tales om krisetider, fortæller Karin Nielsen, der har samarbejdet med Eskelund Marketing, Struer, om at tegne sponsorater.

Hver bus-annoncør har tegnet sig for en periode på fem år, så afhængigt af størrelsen og placeringen af deres annonce har de givet mellem 10.000 og 40.000 kroner til bussen.

Spontane ture

- Og den skal bruges flittigt. Vi har en tur om ugen hen over sommeren, men det er også meningen, at vi skal kunne gribe nuet og tage afsted, når vi lige har lyst. Vi har lavet en forskudt vagt fra klokken 11 til 19, hvor den medarbejder har til opgave at give beboerne oplevelser, og her vil bussen blive brugt meget. Så vil vi også besøge de andre diakonhjem i Aabybro og Brønderslev mere spontant. Vi glæder os til at få den frihed, siger Karin Nielsen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.