AaB bekræfter salg af midtstopper

Anders Hagelskjær skal til Norge, hvor han havde et succesfuldt lejeophold i fjor

Anders Hagelskjær har spillet den sidste kamp i AaB-trøjen i denne omgang. <i>Arkivfoto: Lars Pauli</i>

Anders Hagelskjær har spillet den sidste kamp i AaB-trøjen i denne omgang. Arkivfoto: Lars Pauli

AALBORG:AaB har med øjeblikkelig virkning solgt Anders Hagelskjær til Molde FK, der både vandt den norske Eliteserie og pokalturnering i 2022. Det skriver klubben i en pressemeddelelse. 

Interessen fra Molde og Norge generelt har været beskrevet i flere medier gennem de seneste uger.

Dermed vender han tilbage til Eliteserien, hvor han repræsenterede Sarpsborg 08 FF som lejesvend i efteråret. Det vakte opsigt hos de norske mestre og pokalmestre, Molde.

- Efter Anders’ lejeophold i Sarpsborg har der været stor interesse for ham, blandt andet fra det norske mesterhold, Molde FK. Anders har selv ønsket at skifte, og da vi i forvejen har stor konkurrence om pladserne i det centrale forsvar og samtidig kunne nå til enighed med Molde FK om en fin aftale, er det ikke noget, vi vil stå i vejen for, udtaler Thomas Bælum, administrerende direktør i AaB, i en pressemeddelelse.

- Efter mit ophold i Sarpsborg er der så dukket en mulighed op for mig i Molde. I den forbindelse er jeg glad for, at klubberne kunne blive enige, så jeg kunne få mulighed for at gribe denne chance, siger Anders Hagelskjær.

I Molde FK får Anders Hagelskjær selskab af landsmanden Benjamin Tiedemann Hansen.

Anders Hagelskjær kom til AaB fra Silkeborg i 2021. Tidligere i år skrev nordjyderne kontrakt med norske Jonas Skulstad, der ligesom Hagelskjær er en venstrefodet midtstopper.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.