AaB er tæt på forsvarsforstærkning

Den nordjyske superligaklub ser ud til at have udpeget afløseren for Rasmus Thelander

Viborgs Lars Kramer er tæt på et skifte til AaB. <i>Arkivfoto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix</i>

Viborgs Lars Kramer er tæt på et skifte til AaB. Arkivfoto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

FODBOLD:AaB er på vej til at sikre sig holdets anden forstærkning frem mod næste sæson.

Ifølge Nordjyskes oplysninger arbejder superligaklubben på at lande en aftale på plads med den hollandske forsvarsspiller Lars Kramer, der har kontraktudløb med Viborg efter den igangværende sæson. Det ønsker AaB's sportschef, Inge André Olsen, dog ikke at bekræfte.

- Men det er rigtigt, at vi kigger efter en forsvarsspiller, og det er naturligt, at vi først og fremmest ser på, hvilke muligheder der byder sig i den danske liga, siger nordmanden.

22-årige Lars Kramer har spillet for Viborg siden 2019. Inden da spillede han for hollandske Gronningen, ligesom han tidligere har været en del af storklubben Ajax' ungdomsafdeling.

I AaB er Lars Kramer udset til at afløse Rasmus Thelander, der også har kontraktudløb denne sommer, og som trods AaB's forsøg derpå ikke har været indstillet på at forlænge aftalen.

Lars Kramer har udover AaB også haft udenlandske bejlere, men pilen peger altså nu kraftigt i retning af Aalborg som hollænderens nye hjemby.  Her vil forsvarsspilleren i så fald blive genforenet med Lars Friis, der var hans træner i Viborg og nu står i spidsen for AaB.

Lars Kramer kan blive den anden kontraktfrie spiller, som AaB henter hos en superligaklub frem mod næste sæson, efter at Vejle Boldklubs Allan Sousa blev præsenteret tidligere på foråret.

Der er mere om AaB i Nordjyskes fodboldpodcast Ripodsten. Den kan findes i din foretrukne podcast-app.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden