AaB får tilført tocifret millionbeløb nu og her

AaB's klubkasse får en ordentlig julegave, da den bliver tilført et tocifret millionbeløb 

AaB får en økonomisk indsprøjtning frem mod det kommende transfervindue. <i>Foto: Henrik Bo</i>

AaB får en økonomisk indsprøjtning frem mod det kommende transfervindue. Foto: Henrik Bo

AALBORG:I en fondsbørsmeddelelse har AaB bekendtgjort, at klubben tilføres millioner af kroner, som et resultat af forhandlinger med de nuværende storaktionærer i klubben. 

I meddelelsen, der også kan læses på AaB's hjemmeside står der blandt andet:

"Forhandlingerne med AaB’s eksisterende storaktionærer er resulteret i, at AaB tilføres 15 mio. kr. ultimo 2022 som ansvarlige konvertible lån."

"Vilkårene er blandt andet sådan, at AaB’s bestyrelse senest 1. april 2023 kan beslutte enten at indfri de ansvarlige konvertible lån ved konvertering til aktier eller forlænge indfrielsen af de ansvarlige konvertible lån (eller en kombination af disse to muligheder). Når beslutningerne herom er truffet af AaB’s bestyrelse, vil AaB foranledige, at de fornødne selskabsretlige henholdsvis kapitalmarkedsretlige handlinger og beslutninger vedtages og offentliggøres."

AaB's direktør Thomas Bælum understreger, at de nye penge ikke er specifikt øremærket januars transfervindue.

- Vi har en strategi for januars transfervindue, og her er pengene ikke tænkt specifikt ind. Jeg kan godt forstå, at det er oplagt at se de her penge som nogle, der skal bruges i jagten på sportslige forstærkninger, men de her penge er ikke kun til transferaktiviteter, siger Thomas Bælum, der forklarer, at kapitalindsprøjtningen skal ses som et mere overordnet greb. 

- Det handler om, at vi skal have styrket vores kapitalberedskab, og i forhold til eventuelle transferaktiviteter er det naturligvis fint, hvis vi har lidt større manøvredygtighed, men der er flere områder, hvor vi kan sætte ind. Det er kan også være i forhold til akademiet, men mest af alt handler det om, at vi skal styrke klubbens kapitalberedskab, siger Thomas Bælum til Nordjyske.

I tilgift står der, at AaB fortsat forhandler med en mulig investor, men det lyder ikke til, at der bliver hvid røg over Hornevej på denne side af nytår.

"AaB A/S kan endvidere oplyse, at forhandlingerne med den nye potentielle europæiske investor stadig pågår, og at disse forventes tilendebragt i første kvartal 2023."

Med andre ord virker det som om, julefreden så småt kan sænke sig over AaB. Spillertruppen genoptager træningen den 4. januar i det nye år.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.