AaB henter ny stopper i belgisk fodbold

Det bliver Yahya Nadrani, der skal forstærke AaB-forsvaret, som har sagt farvel til Mathias Ross.

AaB har sagt farvel til Mathias Ross, men nu er afløseren fundet i belgisk fodbold. <i>Henning Bagger/Ritzau Scanpix</i>

AaB har sagt farvel til Mathias Ross, men nu er afløseren fundet i belgisk fodbold. Henning Bagger/Ritzau Scanpix

AaB lukker hullet i forsvaret efter salget af Mathias Ross.

25-årige Yahya Nadrani skifter på en toårig kontrakt til AaB.

Det oplyser den nordjyske fodboldklub på sin hjemmeside.

AaB-sportschef Inge André Olsen er tilfreds med at få fat i en spiller, der kan skifte transferfrit efter udløb i klubben RFC Seraing.

- Det er velkendt, at vi efter Mathias Ross' transfer til Galatasaray har haft et akut behov for at tilknytte en midterforsvarer til truppen. Med Yahya Nadrani får vi en kvalitetsspiller ind, siger Inge André Olsen.

- Både Kristoffer Pallesen og unge Sebastian Otoa gjorde det glimrende mod Lyngby, men nu får vi tilgang af en erfaren midterforsvarer, som samtidig kan dække backpositionerne, hvis behovet skulle opstå.

I den forgangne sæson spillede Yahya Nadrani fuld tid i 31 af sine 34 optrædener i den bedste belgiske fodboldrække som midterforsvarer for Seraing.

- Yahya Nadrani er lynhurtig og særdeles duelstærk, og han afviste at forlænge aftalen med Seraing, da han gerne ville prøve sig af et andet sted.

- Han havde andre muligheder i den bedste liga i Belgien, men vi er glade for, at han i stedet har valgt at tilslutte sig vores projekt, lyder det fra Inge André Olsen.

Yahya Nadrani glæder sig til at spille i en ny klub i et nyt land.

- For at være ærlig kender jeg ikke meget til Danmark på forhånd, men jeg har talt med flere, der har spillet i de nordiske lande, og jeg har set nogle af AaB's kampe.

- Der kunne jeg også se, hvordan stadion ser ud, når det er fyldt med tilskuere, og jeg kan ikke vente med at træde ind på banen, siger Yahya Nadrani.

Han har qua sine forældres herkomst både fransk og marokkansk pas og træner første gang med sine nye holdkammerater torsdag.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.