AaB jagter AGF-profil

Ifølge islandsk medie skal AaB-sportschef Inge André Olsen mødes med Jón Dagur Thorsteinssons agent

Allan Sousa (tv.) og Jón Dagur Thorsteinsson bliver måske holdkammerater i AaB i næste sæson. Arkivfoto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix <i>Ritzau Scanpix</i>

Allan Sousa (tv.) og Jón Dagur Thorsteinsson bliver måske holdkammerater i AaB i næste sæson. Arkivfoto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix Ritzau Scanpix

FODBOLD:- Det bedste, vi nordjyder ved, er vin ad libitum og transferfrie spillere.

Ordene er den legendariske tidligere AaB-sportsdirektør Lynge Jakobsens, men en af hans efterfølgere har tilsyneladende taget ved lære ved i hvert fald halvdelen af det udsagn.

AaB-sportschef Inge André Olsen har allerede sikret sig Allan Sousas underskrift, så den brasilianske Vejle-profil med virkning fra sommer skifter transferfrit til AaB, men han får måske selskab af en anden superligaprofil.

Ifølge Nordjyskes oplysninger er AaB således interesserede i AGF's kantspiller Jón Dagur Thorsteinsson. Den 23-årige islænding har kontraktudløb i AGF til sommer.

Det islandske medie Fotbolti.net går skridtet videre og beretter, at Inge André Olsen i næste uge skal mødes med Jón Dagur Thorsteinssons agent.

Over for Nordjyske benægter Inge André Olsen heller ikke interesseren.

- Nummer et for os vil være at hente danske spillere, og nummer to for os er udenlandske spillere, der allerede spiller i Danmark. Alle spillere, der spiller på et højt niveau i Danmark og har kontraktudløb, vil stå på listen i alle klubber, konstaterer Inge André Olsen.

Jón Dagur Thorsteinsson har en fortid i Vendsyssel FF, som han repræsenterede i sæsonen 2018/2019 som lejesvend fra engelske Fulham. Siden sommeren 2019 har han været AGF-spiller. Herfra kender islændingen også den nye AaB-cheftræner Lars Friis, der var assistent for cheftræner David Nielsen indtil januar 2021.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.