AaB

AaB kigger nærmere på midtbanespiller fra bundesligaklub

Talentfuld tysker skal efter planen i kamp for superligaklubben torsdag mod Hobro

Fabio Schneider i aktion ved onsdagens AaB-træning.

Fabio Schneider i aktion ved onsdagens AaB-træning.

FODBOLD:Superligaklubben AaB har i disse dage en talentfuld tysk midtbanespiller til prøvetræning. Det drejer sig om 19-årige Fabio Schneider, der netop er rykket op i bundesligatruppen hos 1. FC Union Berlin.

- Det er en spiller, vi har kigget på i noget tid, og det var egentlig planen, at han skulle have besøgt os i sommer. Her fik han dog en skade, der kom i vejen. Nu er han klar igen, og så passer det fint med den aktuelle landskampspause, at han kunne komme og prøvetræne hos os, fortæller sportschef Inge André Olsen.

AaB-bossen beskriver Fabio Schneider som en 8’er-type - altså en midtbanespiller med blik for det offensive spil.

Fabio Schneider (i midten)

Fabio Schneider (i midten)

- Vi har gode spillere på den position, men vi forbereder os altså på at have alternativer klar, og der kan tyskeren være en emne, forklarer Inge André Olsen.

Norske Iver Fossum er en af de spillere, der i øjeblikket brillerer på AaB’s offensive midtbane, og dermed er der også en vis sandsynlighed for, at han kan blive solgt i det kommende transfervindue.

Fabio Schneider har kontrakt med 1. FC Union Berlin frem til sommeren 2023, men har endnu sin debut på førsteholdet til gode.

- Vi har selvfølgelig talt om betingelserne, hvis alle parter finder interesse for et fremtidigt samarbejde med AaB, siger sportschefen.

Tyskeren skal efter planen i aktion for AaB i torsdagens reserveligakamp mod Hobro, som i øvrigt kan livestreames her på nordjyske.dk.

Hold dig opdateret om AaB – Tilmeld dig vores nyhedsbrev om AaB lige her

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.