AaB-kvinder tabte på sen scoring

Oprykkere fortsat uden sejr - nu i syv kampe

Mia Rødvig Olesen fik et gult kort lige før pausen og måtte sammen med holdkammeraterne hos AaB notere sæsonens sjette nederlag i syv kampe. Arkivfoto: Lars Pauli <i>Foto: Lars Pauli</i>

Mia Rødvig Olesen fik et gult kort lige før pausen og måtte sammen med holdkammeraterne hos AaB notere sæsonens sjette nederlag i syv kampe. Arkivfoto: Lars Pauli Foto: Lars Pauli

AALBORG:Nordjyderne kunne med en sejr have taget skriftet væk fra ligaens sidsteplads - men i stedet blev det gæsterne, som med et sent sejrsmål lagde afstand til de absolutte bundplaceringer.

Hjemmeholdet holdt ellers længe liv i muligheden for sæsonens første sejr, men kort før tid sikrede Cecilie Fløe gæsterne alle tre point - og dermed er AaB fortsat sidst med blot et enkelt point i syv kampe.

- Vi vidste, det var et meget vigtigt opgør. Og så er det ekstremt ærgerligt, at vi taber, fordi vi taber koncentrationen i få sekunder, siger en ærgerlig AaB-cheftræner Martin Dale Stephens.

- Der var chancer i begge ender, og scorer vi først, havde vi set en helt anden kamp, noterer AaB-træneren.

Kampfakta

Fodbold

Gjensidige Kvindeliga

AaB-KoldingQ 0-1 (0-0)

Mål: 0-1 Cecilie Fløe (84.)

Advarsler:

Han er stadig fuld af fortrøstning for sit unge mandskab.

- Vi gør, hvad vi kan, og så kan jeg ikke forvente mere. Det er en lærerig sæson, og vi er allerede vokset som hold. Vi er et ungt hold, og det her en proces. Resultaterne skal nok komme, konstaterer Martin Dale Stephens.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden