AaB-målscorer føler sig sikker på redning trods nyt nederlag

Trods AaB's 1-2-nederlag til Silkeborg vil Andreas Poulsen ikke kalde klubben for nedrykningsfavorit.

AaB har tabt sine seneste tre kampe og har nu en del point op til redning i Superligaen. <i>Henning Bagger/Ritzau Scanpix</i>

AaB har tabt sine seneste tre kampe og har nu en del point op til redning i Superligaen. Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Det startede godt for AaB i opgøret mod Silkeborg søndag eftermiddag på Aalborg Portland Park, men det blev til et nederlag på 1-2 til Silkeborg.

Det var bundholdets tredje nederlag i træk, men målscorer Andreas Poulsen mener, at kvaliteten på holdet er god nok til redning.

- Jeg vil ikke kalde os nedrykningsfavoritter. Vi har et vanvittigt godt hold og har spillet nogle gode kampe. Vi har været uheldige i mange af dem.

- Vi ligger, hvor vi gør. Det må vi indse, og så må vi bare gøre alt for at kæmpe os over stregen.

- Det er ikke en særlig god position. Vi er mange point efter de nærmeste, men der sker mange ting i Superligaen lige nu. Jeg er dog sikker på, at vi henter dem, siger venstrebacken.

AaB har lige nu seks point op til den rigtige side af nedrykningsstregen i Superligaen efter 16 spillerunder. Det kan blive syv point efter Brøndbys kamp mod OB søndag aften.

Nordjyderne har tabt tre superligakampe i træk, og holdet har indtil videre kun formået at skrabe fire sejre sammen.

- Vi skal være bedre. Vi ser situationen, men vi kan ikke gøre mere end vores bedste. Jeg synes, at spillerne i de seneste to kampe har gjort deres bedste, siger AaB-træner Erik Hamrén om situationen.

Andreas Poulsen scorede sit første mål i AaB-trøjen allerede i det fjerde spilleminut. Det var desværre for ham og klubben det eneste, hjemmeholdet scorede i kampen.

- Det var en fantastisk følelse så tidligt i opgøret, selv om målet ikke endte med at give os point. Det var en fed oplevelse at score.

AaB'erne kunne ikke holde fast i den gode start, da Silkeborg scorede to gange kort efter hinanden i anden halvleg.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.