AaB

AaB-profil er i bedring: Her er status inden Lyngby-kamp

Oscar Hiljemark er tilbage på træningsbanen, mens Lucas Andersen formentlig har spillet sin sidste kamp i 2020

Oscar Hiljemark er tilbage på træningsbanen. Arkivfoto: Claus Søndberg

Oscar Hiljemark er tilbage på træningsbanen. Arkivfoto: Claus Søndberg

FODBOLD:AaB har måttet klare sig uden Oscar Hiljemark, siden han blev hofteskadet i en hjemmekamp mod FC Nordsjælland 22. november.

Den svenske midtbaneprofil er dog nu i bedring og tilbage på træningsbanen.

- Han er helt klart i fremgang. Det er en topprofessionel fyr, som gør alt, hvad han kan for at blive klar, men det er også vigtigt, at vi er kloge nu, siger AaB-træner Peter Feher.

Oscar Hiljemark er dog ikke med i truppen til søndagens kamp mod Lyngby, og det er Lucas Andersen heller ikke, efter at han blev skadet i tirsdagens pokalnederlag mod B93. Anføreren har formentlig spillet sin sidste kamp i 2020, der for AaB rundes af 20. december med en udekamp mod AGF.

- Det ser sådan ud, men det kan jo pludseligt gå hurtigt. Han er også en topprofessionel dreng, der gør alt for at blive klar, siger Peter Feher.

Frederik Børsting forlod lørdagens træning før tid, men hans deltagelse mod Lyngby bør ikke være i fare.

- Det var for at skåne ham, at han gik ind. Vi er i december, og det er vigtigt, at vi ikke får nogle slemme julegaver her til sidst. Vi skal være kloge også med tanke på den opstart, der venter på den anden side, siger Peter Feher.

AaB's trup mod Lyngby

1 Jacob Rinne, 2 Kristoffer Pallesen, 3 Jakob Ahlmann, 4 Mathias Ross, 5 Jores Okore, 6 Pedro Ferreira, 8 Iver Fossum, 9 Tom van Weert, 14 Malthe Højholt, 15 Lukas Klitten, 16 Magnus Christensen, 17 Kasper Kusk, 19 Timothé Nkada, 22 Andreas Hansen, 23 Robert Kakeeto, 25 Frederik Børsting, 26 Rasmus Thelander, 31 Daniel Granli og 32 Kasper Pedersen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.