Ny øretæve til AaB i Farum

Andendagsgildet mellem FC Nordsjælland og AaB i Future Cup endte nøjagtigt som superligakampen med en 5-1-sejr til FC Nordsjælland

Dagens eneste lyspunkt var en scoring fra Kasper Høgh. <i>Foto: Martin Damgård</i>

Dagens eneste lyspunkt var en scoring fra Kasper Høgh. Foto: Martin Damgård

FARUM:Spillere som Malthe Højholt, Kasper Høgh, Jeppe Pedersen og Anosike Ementa må være godt og grundigt trætte af FC Nordsjælland. 

For anden dag i træk kunne de nemlig besøge Farum-klubben med et 1-5-nederlag som resultat - vel at mærke samme resultat som ved søndagens superligabesøg. 

Denne gang var der tale om en kamp i den såkaldte Future Cup, der også kunne gå under betegnelsen reserveholdsturnering. 

Under hele kampen var det FC Nordsjælland-talenterne, der skabte klart de fleste og største chancer. At stillingen var 1-1 ved pausen var et mindre mirakel. FC Nordsjælland-spillerne brændte gigantiske chancer på stribe. Derfor var det også stik mod spillets udvikling, at Kasper Høgh kort før pausen udlignede til 1-1. Høgh havde faktisk også en friløber, der burde være blevet konverteret til en AaB-føring i det sidste minut af første halvleg, men angriberens forsøg på et lob blev grebet af FC Nordsjællands keeper.  

Glæden over stillingen varede ikke ikke ret længe i anden halvleg. 10 minutter efter pausen bragte Nordsjælland sig atter i front, og få minutter senere blev det også 3-1 til FC Nordsjælland. At det ikke blev til flere FCN-mål var igen lidt af et mysterium. Chancerne stod i kø for FC Nordsjælland, der helt og aldeles skilte AaB ad. 

 Mod kampens slutning gik det imidlertid galt for AaB, der i to omgange måtte hente bolden ud af eget net. Dermed kunne AaB-delegationen rejse hjem fra Right to dream Park for anden dag i træk med et 1-5-nederlag i bagagen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.