AaB's reserver var tæt på at chokere mod AGF's førstehold

AGF vandt med 3-2 i en underholdende kamp i Reserveligaen

Prøvespilleren Aramis Kouzine kom på tavlen i Aarhus. Arkivfoto. Henrik Bo <i>Foto: Henrik Bo</i>

Prøvespilleren Aramis Kouzine kom på tavlen i Aarhus. Arkivfoto. Henrik Bo Foto: Henrik Bo

FODBOLD:Det blev ikke helt den kamp, som AaB'erne havde regnet med, da de mandag gæstede Fredensvang i Aarhus til en kamp i Reserveligaen mod AGF.

AGF måtte nemlig aflyse søndagens superligaopgør mod Randers på grund af for meget vand på banen på Ceres Park, og derfor var det lige pludselig AGF's førstehold, der dukkede op på kunstgræsset, mens AaB kun havde Jores Okore og Frederik Børsting med som spillere, der kan anses som regelmæssige starter i Superligaen.

Alligevel blev det en ekstremt tæt kamp med hele seks skud på træværket, hvor AGF vandt 3-2 i et opgør, der var præget af en helt ekstrem blæst, hvor Horsens-træner Bo Herniksen også var blandt tilskuerne.

Der var ikke spillet mange minutter, før AGF fik tilkendt straffespark. Jores Okore hægtede Mustafa Bundu i feltet. AGF-topscoreren sparkede selv, men sendte bolden på undersiden af overliggeren, inden den sprang ud igen.

'Kort efter slog AaB i stedet til. Jeppe Pedersen lavede et godt gennembrud i venstresiden og lagde bolden ind til prøvespilleren Aramis Kouzine, der blot satte foden på og bragte AaB i front.

Føringen holdt dog ikke længe, før Bror Blume - godt hjulpet af vinden - kunne udligne til 1-1 direkte på hjørnespark.

Men AaB gik til pausen i front efter et fladt spark fra Frederik Børsting - igen efter godt spil i venstresiden, hvor Oliver Klitten lagde den sidste aflevering.

AGF havde været tæt på to gange ved Patrick Mortensen, men det ene skud ramte overliggeren, mens Andreas Hansen i AaB-buret pillede ham i i helt fri position anden gang.

AGF kom dog styrket ud efter pausen, hvor holdet sad på mere af spillet, selvom det nu var dem, der spillede i modvind. Kasper Lunding udlignede til 2-2, og korrt før tid scorede Patrick Mortensen sejrsmålet, da han headede den ind tæt under mål efter et indlæg fra venstresiden.

AaB havde dog også tilbud i anden halvleg. Aramis Kouzine ramte overliggeren med et hovedstød, og Søren Tengstedt ramte stolpen efter godt opspil i højresiden.

Patrick Mortensen ramte i den anden ende overliggeren for AGF.

I det hele taget kan AaB'erne dog være pænt tilfredse med præstationen, den canadiske prøvespiller gjorde en god figur.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden