AaB tager vigtigt skridt mod overlevelse: Vinder den tredje kamp i træk

B.93 blev sendt uden point eller mål, da AaB's kvinder sejrede Kristi himmelfarts dag

Sofie Lybæk fik en stor mulighed for at bringe AaB foran efter otte minutters spil, men hjemmeholdet skulle helt hen til det 73. minut, før de kom på tavlen. Arkivfoto: Lars Pauli <i>Foto: Lars Pauli</i>

Sofie Lybæk fik en stor mulighed for at bringe AaB foran efter otte minutters spil, men hjemmeholdet skulle helt hen til det 73. minut, før de kom på tavlen. Arkivfoto: Lars Pauli Foto: Lars Pauli

FODBOLD:Kristi himmelfart eftermiddag var der atter fodbold på Aalborg Portland Park.

AaB's kvinder tog således imod B.93 i nedrykningsspillet.

Det var det aalborgensiske hjemmehold, der lagde bedst ud med en stor chance til Sofie Lybæk efter otte minutters spil. Chancen opstod efter en dårlig clearing af Østerbro-mandskabet, men AaB'erne kunne ikke nå at opfange den gyldne mulighed.

AaB - B.93 1-0

Mål: 1-0 Cornelia Kramer (73. minut)

Advarsler: Sarah Jankovska, B.93 (58. minut), Linea Lundbo Jørgensen, AaB (80. minut)

Efter 24 minutter måtte 18-årige Mathilde Rasmussen forlade banen på grund af en skade. I hendes sted blev Julie Arnesen sat på banen.

Gæsterne fra hovedstaden kom bedre med og satte sig på overvejende dele af spillet i anden halvleg, mens AaB lukrerede på flere kontrastød.

Det gav pote, da aalborgenserne pressede højt. Cornelia Kramer udnyttede gæsternes boldtab og sendte et tørt hug i mål.

I kampens døende minutter fik B.93 bragt sig i flere gunstige positioner til en udligning, men AaB, der blot har lukket tre mål ind i nu seks kampe, stod godt imod.

Cornelia Kramers mål blev det eneste i kampen, og dermed stryger aalborgenserne op på andenpladsen i rækken med 13 point efter seks kampe.

Andetsteds vandt Odense Q med 6-0 over Sundby. AaB skal en tur til netop Odense på søndag, og de to klubber kæmper for henholdsvis overlevelse og nedrykning i Gjensidige Kvindeligaen. Odenseanerne er på tredjepladsen med 12 point efter seks kampe.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.