AaB-talenter har ramt sejrsstime

Det har ikke været nogen dans på roser for AaB's talentafdeling i dette efterår, men de seneste runder har dog vist, at man er på vej mod bedre tider

Der er fremgang at spore i resultaterne for AaB's talentafdeling her mod slutningen af efterårssæsonen. <i>Foto: Claus Søndberg</i>

Der er fremgang at spore i resultaterne for AaB's talentafdeling her mod slutningen af efterårssæsonen. Foto: Claus Søndberg

AALBORG:AaB's tre ældste ungdomshold har ikke haft helt den succes som, man havde håbet, inden sæsonen gik i gang. Akademiledelsen er helt på det rene med, at man er i en genopbygningsfase, men det har ikke helt været de ønskede resultater. 

Til gengæld ser det ud til, at AaB's U17 og U15-hold er ved at slutte året stærkt af på en måde, som bør give optimisme frem mod forårets kampe. 

I denne omgang var det Randers, der modstander for U17 og U15-holdet. I U17-kampen spillede AaB en god kamp, men man måtte nøjes med 1-1 efter Alexander Risgaard ellers havde bragt AaB på sejrskurs i kampens første minut. 

I den efterfølgende straffesparkskonkurrence tabte AaB, således man kommer fra kampen med et enkelt og ikke to point. 

Noget bedre gik det for AaB's U15-hold, der sikrede sig den tredje sejr på stribe, da Randers blev besejret 2-1. Det skete efter scoringer fra Alvar Jensen og Christian Eriksen. 

- Vi spillede en god gang fodbold i første halvleg, men kampen blev lidt mere på Randers' præmisser efter pausen med mange dueller og kamp om andenbolde. I perioder var Randers noget bedre til den disciplin, end vi var, men jeg vil gerne rose drengene for at lukke kampen godt og køre sejren sikkert i hus, siger U15-træner Dennis Deleuran.

Med den tredje sejr i træk kravler AaB's U15-hold op på en sjetteplads i tabellen. 

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.