AaB-træner efter 7-2-lussing: Det var selvforskyldt

Martin Dale Stephens mener, at nederlaget i premierekampen er en lærestreg - i forhold til at være klar til opgaven

AaB’s kvinder fik en hård medfart i Køge. Ifølge cheftræner Martin Dale Stephens var det i høj grad selvforskyldt. Foto: AaB

AaB’s kvinder fik en hård medfart i Køge. Ifølge cheftræner Martin Dale Stephens var det i høj grad selvforskyldt. Foto: AaB

FODBOLD:Selvom AaB's fodboldkvinder søndag fik en hård medfart i holdets debut i Gjensidige Kvindeligaen, er cheftræner Martin Dale Stephens ikke skræmt af den modstand, aalborgenserne mødte i nederlag på 7-2 til HB Køge.

- Vi lavede alt for mange personlige fejl og lukkede helt unødvendigt Køge ind i kampen. Det var i højere grad os, der var dårlige, end det var dem, der var gode, mener cheftræner Martin Dale Stephens.

AaB kom tidligt foran, men Køge vendte allerede i første kampen til en 3-1-føring. Det skete efter en stor opdækningsfejl, et klodset straffespark og en forsvarssspiller, der gled.

- Vi må tage kampen som en lærestreg, for hvis man ikke har styr på sine aftaler og er mentalt klar, så bliver man straffet på det her niveau, siger Martin Dale Stephens.

I anden halvleg satsede AaB i jagten på et comeback, og det gav i den grad bagslag.

- Vi var jo nødt til at satse lidt, men vi fulgte slet ikke deres løb og blev taget på den ene omstilling efter den anden, erkender træneren.

AaB spiller den første hjemmekamp i Gjensidige Kvindeligaen på lørdag, hvor medalje-aspiranterne fra FC Nordsjælland kommer på besøg.

- Vi har heldigvis 13 kampe mere i grundspillet til at råde bod på tingene, siger Martin Dale Stephens.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.