AaB

AaB-træner har haft flere svære samtaler før kamp mod FC København

Jacob Friis har måttet vælge etablerede superliganavne fra til søndagens opgør i Parken

Arkivfoto: Claus Søndberg

Arkivfoto: Claus Søndberg

FODBOLD:Alle 25 spillere i AaB's superligatrup er skadesfrie, og det giver cheftræner Jacob Friis et sandt overflødighedshorn af valgmuligheder til søndagens superligakamp på udebane mod FC København.

19 spillere skal med i flyet til København, og kun 18 kan være med på holdkortet i Parken.

- Vi har reelt ingen skader, og det er vel første gang, hvor det har været nødvendigt for mig at have flere spillere inde på kontoret for at give dem en begrundelse for, hvorfor de overhovedet ikke er med i truppen, siger Jacob Friis.

Magnus Christensen, Kasper Pedersen og Robert Kakeeto er valgt fra til kampen, men trioen Jeppe Pedersen, Thomas Christiansen og Vladimir Prijovic lørdag spillede på AaB's U19-hold, der på udebane mødte Lyngby og fik en snitter på 5-0.

AaB-træneren slikker sig om munden, når hans blik glider ned over den trup, han råder over efter det seneste transfervindue.

- Det er en konkurrencedygtig trup, og det betyder, at nogle af dem, der skal sorteres fra, har spillet mange minutter og også har gjort det godt. Det kræver lige det ekstra, at man giver dem en faglig forklaring, og den findes altid. Det er bare sjældent, det har været nødvendigt med de samtaler, siger Jacob Friis.

Søndagens superligakamp mellem FC København og AaB begynder kl. 18.00 og kan følges i livebloggen her på hjemmesiden. Derudover tv-transmitteres den af TV3+.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.