AaB-træner: - Vi blev kørt over af Brøndby

1-13 og nul point fortæller alt om en sort lørdag i Brøndby for AaB's talenthold, der for to holds vedkommende ikke fik et ben til jorden 

AaB havde en skidt lørdag mod Brøndby. <i>Arkivfoto: Lars Pauli</i>

AaB havde en skidt lørdag mod Brøndby. Arkivfoto: Lars Pauli

AALBORG:Hvis AaB's superligahold er ligeså skidt kørende i søndagens kamp, som klubbens ungdomshold var på lørdagens udflugt til Brøndby, ser det skidt ud. 

Særligt U17- og U19-holdene fik decideret tæsk af veloplagte Brøndby-hold. 

- Vi blev most af Brøndby. Vi var ganske enkelt bare overmatchet på alle parametre. Vi var ikke tilstede. Det var en meget lang bustur for meget lidt, konstaterer AaB's U17-træner Theis Larsen. 

U17-kampen endte med en 5-0-sejr til Brøndby, men det var ikke dagens største lussing til bolsjestriberne. 

U19-holdet formåede at tabe 6-0. Det kaldte som for U17-holdets vedkommende på en række mindre positive betragtninger. 

- Det var sæsonens dårligste kamp. Vi mødte et godt Brøndby-hold, der ganske enkelt bare løb igennem os. Vi havde haft fokus på at stå lidt mere kompakt i banen, men det lykkedes på ingen måde, siger Kim Leth, der mens han sidder i bussen på vej hjem fra Brøndby bruger biler som en forklaringsmetode til at udstille forskellen mellem de to hold. 

- Hvis vi er en lille Fiat, så er Brøndby en stor flot Ferrari. Vi blev kørt over af Brøndby, konstaterer Kim Leth. 

- Jeg kan også konstatere, at Brøndby stillede med et fint hold. Blandt andet havde de Yousef Salech med, som har fået førsteholdsdebut, mens vi havde fem U17-spillere med, siger Kim Leth. 

Brøndby havde omvendt ikke U17-spillere med. Nok mest fordi Brøndby har hele fem spillere med til U17-EM. Her har AaB "kun" Theo Sander med i truppen. 

AaB's U15-hold var det hold, der var tættest på at få point med hjem fra den københavnske Vestegn. 

- Vi tabte 1-2 i en kamp, hvor vi skulle have haft point målt på chancer og spil. Særligt i anden halvleg havde vi chancerne til at score, og så scorede Brøndby fra 40 meter til 2-1, siger AaB-træner Dennis Deleuran. 

Christian Tcacenco havde udlignet til 1-1 for AaB i første halvleg. 

- Spillemæssigt var det en bedre præstation end i de foregående kampe, men det er meget skuffende, at vi ikke fik noget med fra kampen, siger Dennis Deleuran. 

Kampene i tal

  • U19: Brøndby - AaB 6-0 (3-0)
  • Mål: 1-0 Oscar Sejrup (1), 2-0 Yousef Salech (23), 3-0 Yousef Salech (27), 4-0 Benjamin Kold (49), 5-0 Oscar Sejrup (51), 6-0 Oscar Sejrup (67)
  • U17: Brøndby - AaB 5-0 (3-0)
  • Mål: 1-0 Clement Bischoff (5), 2-0 Clement Bischoff (36), 3-0 Mads Beyer (45), 4-0 Clement Bischoff (64), 5-0 Patrick Allentoft (87)
  • U15: Brøndby - AaB 2-1 (1-1)
  • Mål: 1-0 Alfred Klamer (1), 1-1 Christian Tcacenco (18), 2-1 André Escobar (70)

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.