Aalborg Golfklub fastholder medaljestime efter omspil

Aalborgs damer i Elitedivisionen sikrede søndag bronzemedaljer, da DM for klubhold blev afholdt

Arkivfoto: Claus Søndberg

Arkivfoto: Claus Søndberg

GOLF:Det er efterhånden en tradition, at damerne i Aalborg Golfklub vinder medaljer i Danmarksturneringens elitedivision. Den blev ikke brudt i år, hvor nordjyderne efter et omspil kunne tage imod bronzemedaljer, da finalespillet blev afholdt på Falster.

Aalborgs Camilla Tange kom ud i et omspil i bronzekampen, og det vandt hun på andet omspilshul. Det blev dermed en begivenhedsrig uge for hende, da hun i lørdagens semifinale mod Helsingør, der søndag vandt anden DM-titel i streg, lavede hole-in-one.

Tange var ligeledes i aktion i omspil i fjor, da hun sikrede Aalborg finaleplads efter omspil. I den senere finale tabte nordjyderne til Helsingør, som ligeledes slog dem ud i semifinalerne i år.

Med bronzemedaljerne fastholder Aalborg Golfklub en stime af medaljer i Elitedivisionen, der er DM for klubhold, hvor de aalborgensiske damer er sluttet blandt de tre bedste hold i Danmark hver sæson siden 2016.

De nordjyske finalister var i år Daisy Nielsen, Lise Berendt, Majken Lykke Larsen og Camilla Tange.

Herreholdet i Aalborg sluttede i år på en tredjeplads i Elitedivisionens vest-pulje og kvalificerede sig dermed ikke til finalespillet på Falster Golfklub.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.