Aalborg Håndbold vandt komfortabelt over bundprop

Selvom de spillede en dårlig første halvleg, så lykkedes det alligevel aalborgenserne at vinde sikkert mod TMS Ringsted

Mikkel Færgemann Viken
Foto: Peter Broen
Aalborg Håndbold 16. februar 2019 17:30 - Opdateret 16. februar 2019 17:33

HÅNDBOLD: Aalborg Håndbold kunne lørdag eftermiddag spille sig op på en førsteplads med en sejr over bundholdet fra Ringsted. Det lykkedes med en sejr på 34-25. GOG på andenpladsen har dog to kampe i baghånden.

De nordjyske håndboldherrer fik en vanskelig start på kampen. De havde store problemer med at få bolden forbi Ringsteds målmand Frederik Kjær Andersson. Der var næsten spillet fem minutter, før Sebastian Barthold bragte Aalborg på tavlen med en scoring fra syv-meter-pletten.

Efter godt ti minutter havde aalborgenserne fået mere styr på angrebspillet. En stærk spillende Tobias Ellebæk lukkede med sin tredje scoring lidt af hullet op til udeholdet med sin scoring til 4-5.

Midtsjællænderne begyndte herefter at spille med 7 i angrebet. Det straffede de rødblusede i flere omgange ved at score på frit mål, men mange tekniske fejl i angrebsspillet og et stærkt spillende Ringsted-mandskab betød, at Aalborg Håndbold en tredjedel inde i kampen var bagud 11-9.

Der skulle gå 24 minutter før Aalborg, for første gang var foran i kampen. Andreas Holst Jensen kom igennem på et flot gennembrud i højre side og klaskede bolden ind i Ringsted-målet til 12-11.

Aalborg Håndbold sluttede første halvleg godt af. Udeholdet missede muligheden for at være nede med én ved pausen. I stedet snuppede Mikael Aggefors bolden og sendte en hurtig omstilling i gang, som udmøntede sig i en scoring fra Andreas Holst Jensen, ligesom pausehornet lød. 15-12 til hjemmeholdet.

Mikkel Færgemann Viken
Aalborg Håndbolds midterblok fik langt bedre fat i forsvaret i anden halvleg. Foto: Peter Broen.

Ud til anden halvleg havde Stefan Madsen valgt at skifte på målmandsposten. Ind var kommet Kristian Sæverås, som startede sin kamp fremragende med to redninger og en hurtig igangsætning, som bragte dem foran 17-12.

Det var et forvandlet Aalborg-hold efter pausen. Forsvaret dominerede til forskel fra første del af kampen gæsterne fra Ringsted. Det udmøntede sig i et utroligt hurtigt og kynisk kontraangreb, hvor specielt fløjen Sebastian Barthold kunne kaste bolden stille og roligt i frit mål. Han gjorde det da også til 25-15 efter 40 minutter.

Herefter gik Ringsted væk fra at spille med en ekstra mand i angrebet. Konklusionen var, at Aalborg Håndbold scorede for mange lette mål. Opgøret var dog forlængst afgjort, og i kampens døende sekunder kunne Janus Smarason lukke og slukke med sin scoring til slutresultatet 34-25.

Tema: Aalborg Håndbold

Vis flere

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...