Aalborg-kvinder tog 14. sejr i træk - men er stadig langt fra ligaoprykning

Roskilde blev lørdag sat ud af spillet om topplaceringerne i 1. division i håndbold, men to andre ligabejlere nægter at slippe taget i EH Aalborg 

EH Aalborgs spillere har ikke prøvet at sætte point til siden premierekampen 10. september. <i>Arkivfoto: Lars Pauli</i>

EH Aalborgs spillere har ikke prøvet at sætte point til siden premierekampen 10. september. Arkivfoto: Lars Pauli

AALBORG:Der er tilsyneladende intet, der kan stoppe EH Aalborgs håndboldkvinder på den ligakurs, holdet har udstukket. Lørdag tog de den 14. sejr på stribe, da Roskilde på hjemmebane blev besejret 29-23. Dermed topper aalborgenserne fortsat 1. division.

Inden besøget i Nørresundby lå Roskilde ellers lige i slipstrømmen på topholdene i rækken, men de fik ikke et ben til jorden, da de formstærke aalborgensere trykkede på speederen.

EH Aalborg førte 14-7 med knap 10 minutter til pause, men fik siden en lille downperiode, så pauseføringen lød på beskedne 16-12.

Fra starten af anden halvleg blev Roskilde dog blæst baglæns ud af Nørresundby Idrætscenter. Det første 13 minutter efter genstarten scorede EH Aalborg otte gange og fik blot en enkelt imod sig. Så stod der 24-13 på måltavlen, og dermed var kampen var reelt afgjort. I slutfasen fik Roskilde lov at pynte lidt på stillingen, men det var ren kosmetik. 

Trods den vilde sejrsstime har EH Aalborg dog langt fra sat de nærmeste konkurrenter af i spillet om den direkte oprykningsplads til Ligaen. Holstebro og Bjerringbro har begge kampe i baghånden, og hvis de vinder dem, vil de blot være to point efter i tabellen.

Aalborgenserne møder netop Holstebro 17. februar på hjemmebane, mens Bjerringbro er modstanderen på udebane i næstsidste spillerunde, 25. marts. Intet er formentlig afgjort, før de to nøglekampe er afviklet.

EH Aalborg - Roskilde H. 29-23

  • Håndbold, 1. division, kvinder
  • Pausestilling: 16-12
  • Mål, EH Aalborg: Mette Brandt 6, Frida Høgaard 4, Marlene Dahlmann 4, Astrid Lynnerup 4, Sofie Lassen 2, Maiken Skov 2, Andrea Jacobsen 2, Martine Tveter 1, Mille Eisenhardt 1, Emma Aagaard 1, Cecilie Termansen 1, Johanne Graugaard 1

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.