Aalborg Pirates

Aalborg Pirates smed føring på 3-0 og tabte til bundhold

Odense Bulldogs vandt 6-5 på en scoring i overtiden

Cheftræner Garth Murray havde svært ved at finde en grimasse, der kunne passe efter nederlaget i Odense. Arkivfoto: Henrik Louis

Cheftræner Garth Murray havde svært ved at finde en grimasse, der kunne passe efter nederlaget i Odense. Arkivfoto: Henrik Louis

ISHOCKEY:Metal Ligaens suveræne tophold Aalborg Pirates er bestemt ikke skøjtet ind i det nye år i storform. Holdet har tabt hjemme til Herning og Herlev på henholdsvis straffeslag og i overtid, og søndag var nordjyderne også i store problemer i udekampen mod bundproppen Odense Bulldogs.

En hæsblæsende ishockeykamp sluttede 5-5. Dermed skulle piraterne atter i overtid, og her var de nok engang ikke skarpe nok. Med 30 sekunder tilbage af overtiden afgjorde Sebastian Ehlers således kampen til Odenses fordel.

En flok koncentrerede pirater sad ellers totalt på første periode, hvor de vandt skudstatistikken med 19-5. Tre af de mange afslutninger mod Odense-målet endte i nettet. Først bragte Felix Scheel aalborgenserne foran, og siden udbyggede Anders Krogsgaard og Thomas Spelling, inden hjemmeholdet fik reduceret kort før udløb af perioden ved Lukas Lundvald Nielsen.

Den store dominans fik tilsyneladende piraterne - på dagen med reservemålmand Jesper Wulff på isen - til at miste fokus, og det forstod Odense at udnytte i anden periode. Først fik Oliver True reduceret, og siden bragte Lukas Lundvald Nielsen fynboerne på omgangshøjde med sit andet mål i kampen, og dermed havde bundholdet fuldendt sit comeback.

Ondt blev værre for piraterne, da Sebastian Ehlers bragte Odense foran med 4-3 16 sekunder inde i tredje periode. Piraterne slog hurtigt tilbage ved Mikkel Højbjerg, men bare 15 sekunder efter den nordjyske udligning, bragte Lukas Lundvald Nielsen Odense på 5-4 med sit tredje mål i kampen. Målene fortsatte dog med at rasle ind, og piraternes Anders Krogsgaard blev næste mand på måltavlen med udligningen til 5-5.

Og så slog Sebastian Ehlers - med en fortid i Aalborg Pirates - til i overtiden og tilføjede de sejrsvante gæster det tredje nederlag i de seneste fire kampe.

Piraterne fører trods skuffelsen Metal Ligaen stort med 76 point for 34 kampe.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.