Aalborg Pirates tæt på toppen efter energisk sejr

Tobias Ladehoff kom nok engang på måltalen, da de danske mestre hentede to point i Esbjerg efter en overtidssejr

Tobias Ladehoff blev matchvinder i Esbjerg for Aalborg Pirates. <i>Arkivfoto: Henrik Bo</i>

Tobias Ladehoff blev matchvinder i Esbjerg for Aalborg Pirates. Arkivfoto: Henrik Bo

ISHOCKEY:Aalborg Pirates kunne søndag have lukket hullet til SønderjyskE i toppen af Metal Ligaen i ishockey, hvis de ellers have vundet i ordinær tid i Esbjerg.

De danske mestre måtte dog have overtiden i brug, før vestjyderne var besejret med 3-2, og derfor har de nu ét point op til duksepladsen.

Tobias Ladehoff scorede det afgørende mål, da han stjal pucken fra en Esbjerg-spiller og sendte den ind i målhjørnet. Det var anden kamp i træk, at aalborgenseren fandt netmaskerne.

Esbjerg Energy - Aalborg Pirates 2-3

  • Ishockey, Metal Ligaen
  • Periodecifre: 1-0, 0-1, 1-1, 0-1
  • Mål: 1-0 Tuomas Vartiainen (16.44), 1-1 Trevor Gooch (22.30), 1-2 Kirill Kabanov (46.49), 2-2 Will Merchant (53.46), 2-3 Tobias Ladehoff (62.07)
  • Udvisninger: Esbjerg 3x2 min., Aalborg 3x2 min.
  • Tilskuere: 1602

Kampen var særdeles jævnbyrdig gennem alle 60 minutter og overtid. Esbjerg var skarpest i 1. periode, og derfor var det fair, at de tog en 1-0-føring med sig ind til pausen.

I anden løftede Aalborg Pirates til gengæld sit spil og tog teten i kampen. De fik pucken i mål to gange, men den ene scoring blev annulleret efter et videogennemsyn. 

Dermed måtte gæsterne nøjes med 1-1 på måltavlen efter de første to perioder. Trevor Gooch stod for udligningen, da han udnyttede en fatal esbjergensisk tværpasning i egen zone og effektivt satte pucken i nettet.

Med knap syv minutter tilbage af kampen sendte Kirill Kabanov for første gang Pirates på sejrskurs, da han tæt under mål fik skubbet pucken i nettet til nordjysk 2-1-føring.

Der gik dog kun knap ét minut, før Esbjerg havde udlignet til 2-2. En udvisning blev straffet af Will Merching, der i powerplayet blev ramt af en holdkammerats skud, men siden satte returen forbi Thomas Lillie.

I overtiden havde begge hold adskillige store chancer, inden Tobias Ladehoff viste den nødvendige skarphed og lukkede ballet.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
23-årig skyldig i at have dræbt 27-årig efter bytur - kammerat frifundet
Luk