Aalborg Pirates tørrede gulv med ørnene: Klar til semifinalen

Aalborg Pirates havde ingen problemer med at besejre Herlev Eagles med 4-0 i kvartfinaleserien

Aalborg Pirates og Nikolaj Carstensen tørrede ikke bare isen, men også Herlev Eagles. (Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix) <i>Ritzau Scanpix</i>

Aalborg Pirates og Nikolaj Carstensen tørrede ikke bare isen, men også Herlev Eagles. (Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix) Ritzau Scanpix

ISHOCKEY:Aalborg Pirates har spillet sig i semifinalen i slutspillet i Metal Ligaen, efter de sent fredag aften vandt med 1-0 mod Herlev Eagles på udebane.

Det var dermed piraternes fjerde sejr ud af fire mulige i serien, der blev spillet bedst af syv kampe, og selvom sejren ikke var større fredag, var de aldrig rigtigt pressede.

De startede opgøret bedst, hvor de var dominerende i puckbesiddelse og afslutninger mod modstanderens mål, og det udmøntede sig også i en scoring efter godt seks minutters spil ved Lasse Bo Knudsen assisteret af Thomas Spelling og Emilio Romig.

Første periode sluttede med en skudstatistik, der hed tre til Herlev Eagles og 14 til Aalborg Pirates, den førte nordjyderne altså, og de første også den vigtigste statistik, nemlig antallet af mål, efter første periode med 1-0.

Anden periode blev ikke helt lige så dominerende fra Aalborg Pirates, men de viste stadig, at de er og har været det bedste hold igennem serien, selvom de ikke spillede deres bedste kamp senest i Aalborg, som de dog vandt 3-1.

Anden periode forblev dog målløs, og derfor kunne aalborgenserne endnu engang gå til pause med en føring på 1-0.

Kampfakta

Herlev Eagles - Aalborg Pirates 0-1

Periodecifre: 0-1, 0-0, 0-0

Mål: 0-1 Lasse Bo Knudsen (05.47)

Udvisningsminutter: Herlev 2. Aalborg 6

I tredje periode var der et par gange, hvor der kunne være optræk til en udligning, men ikke noget der for alvor skræmte nordjyderne.

De var stadig det bedste hold, og de hev sejren i land, selvom Herlev til sidst forsøgte at tage målmanden ud og spille i overtal. Aalborg Pirates er dermed klar til semifinalen så tidligt, som det kunne lade sig gøre.

Det er endnu uvist, hvem Aalborg Pirates(1) kommer til at møde i semifinalen, men det står imellem fire hold, Frederikshavn White Hawks(4), Esbjerg Energy(5), Rungsted Sejer(6) og Odense Bulldogs(6). De kan ikke møde SønderjyskE(2) eller Herning Blue Fox(3).

Uvisheden består i, at Aalborg Pirates er seedet som nummer et efter førstepladsen i grundspillet, og de skal møde det lavest seedede hold, der spiller sig videre fra de andre kvartfinaler.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.