Aalborgs angrebsmaskine kørte Kolding over på en halvleg

Aalborg Håndbold vandt sikkert i Kolding efter endnu en målfest i første halvleg

Nikolaj Læsø scorede syv gange mod Kolding. Arkivfoto: Bente Poder

Nikolaj Læsø scorede syv gange mod Kolding. Arkivfoto: Bente Poder

HÅNDBOLD:For en uge siden scorede Aalborg Håndbold 25 gange i første halvleg af kampen mod TMS Ringsted, og lørdag skulle Aalborgs velsmurte målmaskine også kun bruge en halvleg til at grundlægge en sikker sejr over KIF Kolding.

Aalborg Håndbold vandt med 39-32 efter en pauseføring på 24-15.

Aalborg Håndbold satte sig tungt på kampen fra start. Efter godt tre minutter stod det 3-0 i gæsternes favør, og den føring blev siden øget til 6-1.

Særligt Aalborg Håndbolds kontrafase gjorde ondt på Kolding, og midtvejs i første halvleg gjorde Sebastian Barthold det til 12-6.

Især Nikolaj Læsø førte an for gæsterne, der fortsatte med at score efter behag. Hjemmeholdet fik godt nok lov til at score første halvlegs sidste mål, men det var en reducering til 15-24.

Aalborg Håndbold gik dog kraftigt ned i kadence i begyndelsen af anden halvleg. Den offensive spildprocent blev større, og 10 minutter inde i anden halvleg fik Kolding reduceret til 22-28.

Nærmere end seks mål lod Aalborg Håndbold dog aldrig hjemmeholdet komme, og derfor kunne gæsterne tage en meget sikker sejr med hjem til Nordjylland. Nikolaj Læsø og Buster Juul delte topscorerværdigheden med syv scoringer hver.

Med sejren generobrede Aalborg Håndbold førstepladsen i HTH Herreligaen. Der er dog kun et point ned til GOG, der har spillet en kamp færre.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.