Aaron Rodgers tager en sæson mere i Green Bay efter tvivl

Aaron Rodgers er ifølge amerikanske medier enig med sin klub, men han afviser at have skrevet under på noget.

Aaron Rodgers er blevet kåret som NFL's mest værdifulde spiller to år i træk (Arkivfoto). <i>Patrick Mcdermott/Ritzau Scanpix</i>

Aaron Rodgers er blevet kåret som NFL's mest værdifulde spiller to år i træk (Arkivfoto). Patrick Mcdermott/Ritzau Scanpix

NFL-stjernen Aaron Rodgers vender tilbage til ligaen og Green Bay Packers i 2022, og måske bliver det til en klækkelig lønforhøjelse.

En række amerikanske medier, heriblandt NFL Network og CBS Sports, beretter, at quarterbacken er blevet enig med Green Bay Packers om en ny kontrakt.

Den sikrer ham angiveligt 200 millioner dollar svarende til knap 1,4 milliarder kroner over fire år. Af dem er de 153 millioner dollar - lidt over en milliard kroner - garanteret.

Lønposen vil i så fald gøre ham til den bedst betalte spiller i NFL-historien, skriver medierne.

Men mens Rodgers bekræfter, at han tager sin sæson nummer 18 i klubben, afviser han, at han endnu har sat sin signatur på noget.

- Hej alle sammen. Jeg vil bare lige gøre noget helt klart. JA, jeg vender tilbage for at spille for Packers næste sæson, men historier om, at jeg har skrevet under på en kontrakt er ukorrekte, ligesom vilkårene for kontrakten, jeg har "underskrevet", er forkerte. Jeg glæder mig meget til at vende tilbage, skriver han på Twitter.

Hans nuværende kontrakt holder ham i Green Bay i 2022 og 2023.

Rodgers, der er 38 år, blev i den forgangne sæson kåret som den mest værdifulde spiller i ligaen for amerikansk fodbold for fjerde gang.

Alligevel var der tvivl om hans fremtid, efter at han i 2021 luftede sin utilfredshed med den klub, han har tilbragt hele sin karriere i.

Han åbnede desuden en dør for at stoppe karrieren, men nu er al tvivl fejet af bordet.

Rodgers har kastet for mere end 55.000 yards i NFL's regulære sæson gennem karrieren, mens det også er blevet til 449 touchdowns fra quarterbackens hånd.

Han har deltaget i en enkelt Super Bowl, som han vandt, mens han ti gange er blevet udvalgt til all-star-kampen Pro Bowl.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.