Abildgaard skifter Kazan ud med storklub

Oliver Abildgaard skriver kontrakt med en af verdens største klubber

Oliver Abildgaard har fået fodboldfremtiden på plads. <i>Arkivfoto: Henrik Bo</i>

Oliver Abildgaard har fået fodboldfremtiden på plads. Arkivfoto: Henrik Bo

FODBOLD:Der har været mange spekulationer om Oliver Abildgaards fodboldfremtid. AaB's sportschef Inge André Olsen lagde ikke skjul på, at en Abildgaard-retur til Aalborg var en drømmesigning for alle i AaB, men det bliver der ikke noget af i denne omgang. 

Den stærke midtbanespiller har nemlig fået fodboldfremtiden på plads, og den ligger ikke på Hornevej. I stedet skal Oliver Abildgaard ifølge flere medier tørne ud for Celtic. 

Ifølge Nordjyskes oplysninger er Abildgaard lige nu på vej til Skotland for at underskrive sin aftale med den ikoniske klub, der målt på fans er en af verdens største. Derfor ventes skiftet offentliggjort i løbet af torsdag.

Oliver Abildgaard skifter fra Rubin Kazan i Rusland, hvor han ikke har spillet i denne sæson. Han har i stedet trænet for sig selv for at holde sig i gang. Nu kan han endelig blive en del af en holdtræning igen. Alle udenlandske spillere i russiske klubber har fået mulighed for at suspendere kontrakterne i den kommende sæson, så man kvit og frit kan finde et andet sted at spille, men det vides endnu ikke, om Abildgaard skifter permanent til Glasgow-klubben.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden