Ærgerlig Silkeborg-anfører: Der var mulighed for point

Anderlecht gav god plads til Silkeborg-spillerne, mener Nicklas Helenius, som ærgrer sig over brændte chancer.

Nicklas Helenius og resten af Silkeborg skød med løst krudt i udekampen mod Anderlecht. <i>Stephanie Lecocq/Ritzau Scanpix</i>

Nicklas Helenius og resten af Silkeborg skød med løst krudt i udekampen mod Anderlecht. Stephanie Lecocq/Ritzau Scanpix

Silkeborg-angriberen Nicklas Helenius ærgrer sig over, at han og holdkammeraterne må rejse hjem fra Bruxelles uden point efter at have spillet en god kamp ude mod Anderlecht i Conference Leagues gruppespil.

Opgøret endte med en hjemmesejr på 1-0 efter et mål på straffespark i det 81. minut.

- Det er træls at sige, at vi spillede en god kamp uden at få noget ud af det, siger Nicklas Helenius, der så muligheder for at have straffet Anderlecht.

- Vi manglede at tage vare på tingene. Det var ikke, fordi de pressede særlig godt. Der var rum, vi kunne løbe op i, siger Helenius til TV2 Sport.

Silkeborg-anføreren havde selv to gode muligheder for at komme på måltavlen. I første halvleg sparkede han dog et stort hul i luften, mens han i anden halvleg måtte se sin afslutning fra kanten af feltet sendt til hjørnespark.

- Min egen præstation var okay, men jeg ville gerne have ramt bolden på den første chance, men den fik et underligt opspring. Jeg synes, at min chance i anden halvleg var større, der skulle jeg have sparket fladt, så bolden var gået i mål, siger Helenius.

Han bemærker, at Anderlecht var noget bedre i anden halvleg end i første halvleg.

- De havde helt sikkert fået en skideballe i pausen, siger Helenius til TV2 Sport.

Silkeborgs næste europæiske opgave er mod West Ham torsdag i næste uge. Inden da venter et lokalopgør mod AGF på søndag. Begge kampe spilles på Jysk Park.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.