Ærgerlig Yussuf Poulsen: Forberedelsen var ikke god nok

Leipzigs plan for at håndtere modgang på Ibrox var utilstrækkelig, siger dansker efter nederlag til Rangers.

Yussuf Poulsen og co. skal nu koncentrere sig om Bundesligaen og den tyske pokalfinale. <i>Jan Woitas/Ritzau Scanpix</i>

Yussuf Poulsen og co. skal nu koncentrere sig om Bundesligaen og den tyske pokalfinale. Jan Woitas/Ritzau Scanpix

Den danske landsholdsangriber Yussuf Poulsen ærgrer sig over måden, som han og holdkammeraterne i RB Leipzig greb torsdagens Europa League-semifinale ude mod Rangers FC an på, da holdet mødte modgang.

Det tyske holds spillere var ikke forberedt på det tryk og den energiudladning, som Rangers kom med, og det er en del af forklaringen på, at Rangers vandt kampen på Ibrox Stadium med 3-1.

Det siger danskeren ifølge uefa.com efter det samlede semifinalenederlag.

- Selvfølgelig er det et svært sted at spille. Atmosfæren her er god, og da de fik det første mål, blev det endnu vildere. Vi var ikke forberedt godt nok på de første 20-25 minutter, siger Yussuf Poulsen.

Han henviser til, at Rangers' to første mål faldt i den periode.

- Det ændrede kampen, da de fik det første mål, og den udfordring var vi ikke forberedt godt nok på. Men vi troede på det hele vejen igennem, også i pausen da vi var nede med 0-2, men det var ikke vores aften.

- Ved alle deres tre mål kunne vi have forsvaret os bedre. Så det var en dårlig aften for os, siger Yussuf Poulsen.

Danskeren arbejdede i vanlig stil utrolig hårdt, men fik ikke sat noget stort aftryk på opgøret. Han blev skiftet ud med ti minutter tilbage, da RB Leipzig skulle jagte den reducering, der ville udligne det samlede regnskab og fremtvinge forlænget spilletid.

Som følge af nederlaget skal RB Leipzig nu koncentrere sig om at jagte top-4 i Bundesligaen, før fokus kan rettes mod den tyske pokalfinale mod Freiburg.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden