AGF bremser vild Brøndby-stime trods misset slutspil

Det blev AGF, som bremsede Brøndbys stime på ni sejre i træk. Alligevel var søndagen skidt for aarhusianerne.

Marko Divkovic bragte Brøndby i front mod AGF, men det rakte ikke til den tiende ligasejr på stribe. <i>Claus Bech/Ritzau Scanpix</i>

Marko Divkovic bragte Brøndby i front mod AGF, men det rakte ikke til den tiende ligasejr på stribe. Claus Bech/Ritzau Scanpix

Brøndby kom søndag op på 12 kampe i træk som ubesejret i 3F Superligaen, men holdets utrolige stime på ni sejre i træk fik en ende efter 1-1 mod AGF.

FC København kan med en sejr over FC Midtjylland senere søndag komme fem point foran Brøndby, men det var alligevel AGF, som havde den ærgerligste dag på kontoret.

Da Randers kort forinden slog Silkeborg 2-1, stod det allerede før kampen klart, at AGF ikke ville ende i top-6. Dermed var mesterskabsspillet væk for de ambitiøse aarhusianeres vedkommende.

Om spillerne havde fået beskeden, vides ikke, men det var i hvert fald Brøndby, som kom bedst ud.

Bakket op af 23.128 tilskuere satte Brøndby sig på spillet fra kampens start. AGF havde svært ved at sætte afleveringer sammen i det første kvarters tid, og det gav hjemmeholdet masser af tid i boldbesiddelse.

Brøndby-spillerne formåede dog ikke for alvor at skabe farlige situationer omkring AGF-feltet.

Det lykkedes dog AGF langsomt at få mere tag i bolden. Det gav mulighed for at rykke holdet længere frem på banen, men det gav også lidt mere rum mellem bagkæden og målmand Jesper Hansen.

Midtvejs i halvlegen udnyttede Brøndby det på flot vis. Med hurtige kombinationer helt nede fra bagkæden og frem blev Marko Divkovic spillet alene igennem, og han chippede elegant bolden ind til 1-0.

Otte minutter senere troede Yann Aurel Bisseck, han havde udlignet på et hovedstød, men VAR ville det anderledes. En medspiller i offside tæt under mål førte til annullering.

Selv om Brøndby også var bedst spillende fra anden halvlegs start, havde AGF fået vist, at man kunne true Mads Hermansens mål.

Syv minutter efter pausen kom så udligningen. Et afrettet indlæg endte ved bageste stolpe hos Albert Grønbæk, som flot fik drejet bolden op i nettaget.

Lidt af en bet for Brøndby, som ellers havde virket i god kontrol i det meste af kampen op til udligningen.

Det gulblusede hjemmehold fortsatte med at være spilstyrende, men det blev som oftest ved tilløb til chancerne. Slutproduktet manglede, og derfor sluttede det med et point til hver.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.