AGF fik overtalt Uwe Rösler til at droppe trænerafbræk

Uwe Rösler glæder sig til at træner AGF, som han ser som en stor traditionsrig dansk klub.

AGF begynder opstarten til den kommende sæson på torsdag med Uwe Rösler som træner. (Arkivfoto). <i>Firo Sportphoto/Ralf Ibing/Ritzau Scanpix</i>

AGF begynder opstarten til den kommende sæson på torsdag med Uwe Rösler som træner. (Arkivfoto). Firo Sportphoto/Ralf Ibing/Ritzau Scanpix

Det var de aarhusianske talegaver, der fik overbevist Uwe Rösler om at overtage roret i AGF efter et års pause fra trænergerningen.

Det siger tyskeren tirsdag, hvor superligaklubben har offentliggjort, at han skal stå i spidsen for holdet de kommende tre år.

- Jeg er meget begejstret for muligheden, og jeg ser meget frem til at arbejde for AGF, siger han i en pressemeddelelse.

- Sammen med klubbens ledelse har jeg været gennem en meget grundig samtaleproces og blev derigennem meget interesseret og tændt på jobbet.

Uwe Rösler var været vidt omkring i sin trænerkarriere. Han har ledet bundesligaklubben Fortuna Düsseldorf og været træner for en håndfuld forskellige hold i Norden.

Han har tilbragt den seneste tid som fodboldekspert på norsk tv, men ser nu frem til at komme tilbage på træningsbanen.

- Jeg er meget taknemmelig for muligheden for at træne en stor traditionsrig dansk klub som AGF, og jeg glæder mig til at komme i gang med opstarten på torsdag, siger Uwe Rösler, som får lejlighed til at uddybe sit valg tirsdag klokken 18.

Her afholder AGF et pressemøde i sit klubhus.

Rösler, der har skrevet under på en treårig kontrakt, bliver den blot anden udenlandske træner i klubben siden årtusindskiftet.

Svenske Søren Åkeby var træner for AGF fra 2003 til 2005.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden