AGF-keeper om overlevelse: Lidt en flad fornemmelse

AGF er næsten fri af nedrykningsfare, men målmand Jesper Hansen er træt af behovet for hjælp fra andre hold.

Jesper Hansen og AGF er uden sejre i de seneste 13 kampe efter nederlaget til Viborg. <i>Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix</i>

Jesper Hansen og AGF er uden sejre i de seneste 13 kampe efter nederlaget til Viborg. Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix

AGF er næsten sikret overlevelse i Superligaen, selv om holdet søndag aften løb ind i et nederlag på 0-1 ude mod Viborg.

Tidligere på dagen kunne AGF-staben dog ånde lettet op, da FC Nordsjælland tidligere på dagen vandt 2-1 og sendte Vejle på nedrykningskurs.

Men på trods af, at klubben ser ud til at redde endnu en sæson i Superligaen, så var der fortsat bekymrede miner i AGF-truppen.

- Vi er selvfølgelig lettede over, at vi næsten har klaret frisag, men det er lidt en flad fornemmelse, når andre hold skal klare skærerne for os.

- Vi skulle selv have afgjort det med en sejr mod Viborg, så vi kunne sige, at vi havde gjort vores. Men vi skaber ikke nok, og vi fortjener egentlig heller ikke at tage tre point, siger Jesper Hansen.

AGF-keeperen mener, at holdet underpræsterede markant i første halvleg.

- Vi havde håbet på, at det var en lettet spillertrup, der kunne gå ud og ligge de dårlige tanker væk for en stund. Men det gik overhovedet ikke i første halvleg, hvor Viborg kom foran.

- Jeg synes dog, at vi kom godt efter det i anden halvleg, men det var ikke nok, siger AGF-målmanden.

Cheftræner David Nielsen havde også svært ved at finde positive ord at sætte på holdets præstation mod Viborg.

- Det er jo super enkelt. Vi var ikke gode nok til at vinde, og vi er i en tilstand, hvor vi ikke kan forvente særlig meget på det resultatmæssige, siger David Nielsen.

Han påpeger dog, at det er små marginaler, der i den seneste tid har plaget mandskabet fra Aarhus.

- Der skal jo ikke særlig meget til, for at vi fik scoret i kampen. Vi har jo ikke stået her med mig som træner, hvor holdet har været bagud 0-3 og er blevet spillet ud af banen.

- Kampene står og vipper konstant, og de tipper bare alt for ofte over til modstanderens favør, fortæller cheftræneren.

I Viborg-lejren var det en tilfreds Jakob Friis, der så sit mandskab tage en voldsomt vigtig sejr i kampen for at sikre syvendepladsen i Superligaens nedrykningsspil.

- Det var fantastisk at slutte af på hjemmebane med en velspillet kamp. Det blev hårdt i anden halvleg, hvor AGF blev nærgående, men vi tog handskerne på og fik lukket tingene ned, så de ikke fik noget med fra kampen, siger cheftræneren.

Nederlaget til Viborg betyder, at AGF for 13. gang i streg gik fra banen uden sejr.

Det er ny rekord for det aarhusianske hold, der skal forsøge at bremse den negative stime, når holdet tager i sidste spillerunde tager imod FC Nordsjælland på Ceres Park.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.