AGF-målmand tager nederlag på sin kappe efter drop

AGF-målmand tog søndag nederlaget mod Silkeborg IF på sin kappe, efter han lavede et drop i 0-1-nederlaget.

Rutinerede Jesper Hansen har været en god mand for AGF, men søndag mod Silkebrog lavede han en kostbar fejl. <i>Bo Amstrup / Ritzau Scanpix/Ritzau Scanpix</i>

Rutinerede Jesper Hansen har været en god mand for AGF, men søndag mod Silkebrog lavede han en kostbar fejl. Bo Amstrup / Ritzau Scanpix/Ritzau Scanpix

AGF tabte søndag 0-1 mod Silkeborg efter en stor fejl fra holdets rutinerede sidste skanse Jesper Hansen.

Efter kampen tog den 37-årige målmand ansvaret for nederlaget.

- Fejl kan ske, men jeg kommer ikke hurtigt nok ned til den, og så ryger den bag mig og ind i målet. Jeg skulle have holdt den ude.

- Det var rigtig ærgerligt, og jeg fortalte i pausen til drengene, at jeg var rigtig ked af det, og at jeg håbede, at de kunne hjælpe mig i anden halvleg, så vi kunne få et resultat med hjem.

- De gjorde et rigtig stort stykke arbejde, og de gjorde, hvad de kunne for at få et resultat med hjem. Jeg har stor ros til dem for at prøve at hjælpe mig ud af den fejl, der endte med at blive udslagsgivende for kampen, siger Jesper Hansen.

AGF hentede 13 point i de første seks kampe af sæsonen, men nu har aarhusianerne tabt tre kampe i streg i Superligaen.

Det giver dog ikke panderynker hos Uwe Rösler, der blev ansat som cheftræner i klubben, efter at David Nielsen stoppede i slutningen af sidste sæson.

- Det er ikke bekymrende på grund af måden, vi har spillet på.

- Vi spillede lige op med Silkeborg, og vi fortjente at få point med hjem, og da vi spillede mod FC Nordsjælland, havde de tre skud og scorede tre mål, siger cheftræneren.

På baggrund af præstationerne på banen er Uwe Rösler fortrøstningsfuld i forhold til ambitionen om top-6 i AGF.

- Vi har spillet lige op med tophold, og vi ved, hvad niveauet er i top-6. Det vil vi forsøge at række ud efter.

- Vi er konkurrencedygtige, og jeg tror ikke, at der er særlig mange hold, der har lyst til at møde os i øjeblikket, siger Uwe Rösler.

Selv om de tre nederlag i streg ikke gør cheftræneren bekymret, så efterlyste Uwe Rösler, at AGF bliver bedre til at score mål.

- Vi havde mere end nok chancer til at få mindst et point med hjem fra kampen. I øjeblikket er vores udfordring, at vi ikke er kyniske nok i de to målfelter, siger cheftræneren.

I næste runde får AGF besøg af AaB i Aarhus.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.