AGF-træner roser topholdet Viborg for flot halvleg

Uwe Rösler roser Viborg for en flot anden halvleg, da AGF smed en 1-0-føring ved pausen og spillede 1-1.

Uwe Rösler og AGF spillede en god første halvleg mod Viborg FF, men holdt ikke niveau i anden halvleg, erkender tyskeren. <i>Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix</i>

Uwe Rösler og AGF spillede en god første halvleg mod Viborg FF, men holdt ikke niveau i anden halvleg, erkender tyskeren. Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix

AGF var foran 1-0 ved pausen, da holdet fra Aarhus spillede 1-1 ude mod Superligaens toer, Viborg FF, i Superligaen søndag.

Uwe Rösler, cheftræner i AGF, roste efter kampen sin modstander for en velspillet anden halvleg, der gjorde, at AGF smed føringen og tog til takke med et enkelt point.

- Vi må give kredit til vores modstandere. De spillede en rigtig god anden halvleg. Der er en grund til, at Viborg ligger nummer to.

- Selv burde vi få kredit for, hvordan vi spillede i første halvleg, hvor vi var det bedste hold. I anden halvleg manglede vi modet til at spille, som vi gjorde i første halvleg. Vi følte, at vi havde noget at forsvare. Det var ikke intentionen.

- Vi skulle have scoret på flere af vores chancer i første halvleg, og det lykkedes vi ikke med, siger Uwe Rösler.

Kampen mellem de to jyske hold kunne nemt deles op i to. En første halvleg, hvor begge hold havde muligheder, men hvor AGF var det mest effektive hold og kunne gå til pause med en føring.

I anden halvleg dominerede Viborg kampen totalt.

Det er den tredje kamp i streg, hvor Viborg kommer bagud for dernæst alligevel at sikre sig point.

Selv om Jacob Friis, cheftræner i Viborg FF, ikke ser det som en tendens, at holdet ikke er klar fra start, så roser han holdets evne til at komme tilbage i de seneste kampe.

- Jeg køber ikke præmissen om, at Viborg er i en større tendens, hvor vi altid kommer bagud.

- AGF trykkede os godt tilbage i første halvleg, men efter pausen var vi bedre til at selv at presse uden bolden. Vi holdt reelt modstanderen fra vores felt hele anden halvleg, siger Jacob Friis.

Med det ene point missede Viborg muligheden for at bringe sig op på siden af Superligaens førerhold, FC Nordsjælland.

Dermed har holdet fra Farum nu muligheden for at udbygge føringen til Viborg på andenpladsen, når holdet drager til Herning for at møde FC Midtjylland mandag.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.