Alle vil se de danske VM-helte i Aalborg

Billetterne til lørdagens ligabrag mellem Aalborg Håndbold og GOG er revet væk. VM-spillere genoptager træningen torsdag

Mikkel Hansen og Henrik Møllgaard er lørdag i aktion for Aalborg Håndbold, og det er blevet et tilløbsstykke. <i>Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix</i>

Mikkel Hansen og Henrik Møllgaard er lørdag i aktion for Aalborg Håndbold, og det er blevet et tilløbsstykke. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

AALBORG:Lørdag genstarter mændenes håndboldliga med et vaskeægte topbrag, når Aalborg Håndbold får besøg af de evige rivaler fra GOG. 

Det bliver første chance for at se flere af de nybagte danske verdensmestre i aktion på dansk grund, og det har i den grad fået det aalborgensiske håndboldpublikum op af stolene. 

Aalborg Håndbold kan nu melde alt udsolgt til lørdagens kamp i Sparekassen Danmark Arena, og dermed vil cirka 5000 fans sidde klar til at heppe på Mikkel Hansen, Henrik Møllgaard og Mads Hoxer.

VM-spillerne har haft fri, siden de søndag aften løftede VM-trofæet i Stockholm, men torsdag er de tilbage i Aalborg og møder igen ind over ledelse af cheftræner Stefan Madsen.

Lørdagens modstander fra GOG havde to spillere med til VM - begge to slutrunde-debutanter: Bagspilleren Simon Pytlick, der imponerede stort, og stregspilleren Lukas Jørgensen, der også fik sat en fint aftryk.

Der er kampstart klokken 16.10, og hvis man ikke er én af dem, der nåede at få en billet til braget, så må man i stedet se med på TV 2, der sender kampen.

Aalborg Håndbold fører HTH Herreligaen - men kun via en bedre målscore end GOG.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.