Ancelotti dikterer risikobetonet spil i comebackforsøg

Real Madrid skal turde at tage chancer mod Manchester City, hvis finalemålet skal realiseres, siger træneren.

Carlo Ancelotti vil sende sine tropper i offensiven i returkampen mod Manchester City onsdag aften. <i>Lee Smith/Ritzau Scanpix</i>

Carlo Ancelotti vil sende sine tropper i offensiven i returkampen mod Manchester City onsdag aften. Lee Smith/Ritzau Scanpix

Det første semifinaleopgør i denne sæsons Champions League mellem Manchester City og Real Madrid var en underholdende affære, som endte 4-3 til englænderne.

Dermed er alt åbent til onsdagens returopgør i den spanske hovedstad.

Åbent var der også i Real Madrids forsvar i det første opgør. Fire mål gik ind, og City havde chancer til flere.

Det nykårede spanske mesterhold skabte dog også fine chancer og scorede selv tre mål på Etihad Stadium, og cheftræner Carlo Ancelotti gør klar til at sende sit mandskab ud over stepperne på Bernabeu.

- Nogle gange er man nødt til at tage risici, siger den italienske Real Madrid-træner på pressemødet forud for kampen ifølge AFP.

- I disse kampe (knockoutfasen i turneringen, red.) har vi lavet mange mål - fire mod PSG, fem mod Chelsea og tre mod City. Så vi har kvaliteten til at tage risici.

Carlo Ancelotti kan da også glæde sig over, at defensiven har udsigt til et solidt boost. Midtbanebolværket Casemiro måtte sidde ude i første kamp mod City, men han er fit igen.

- Casemiro er en styrkelse af os. Hans tilbagevenden styrker vores defensiv. Jeg tror, vi kommer til at se forbedringer i forhold til den første kamp, siger Ancelotti.

Både i ottendedelsfinalen mod PSG og i kvartfinalen mod Chelsea balancerede de 13-foldige vindere på randen af exit.

Real Madrid tabte 0-1 i Paris og var bagud 0-1 hjemme mod PSG, inden Karim Benzema med et hattrick i den sidste halve time vendte det hele på hovedet.

Mod Chelsea scorede Benzema igen hattrick, som gav en 3-1-sejr ude. Trods det gode udgangspunkt formøblede man det hele på Bernabeu. Bagud 0-3 scorede Rodrygo det vigtige 1-3-mål, og i forlængelsen blev Benzema nok engang helten for Real Madrid.

Franskmanden stod også for to af de tre mål i første opgør mod Manchester City, mens Vinicius Junior scorede det sidste.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.