Andersson efter debutscoring: Det var meget specielt

Det var meget specielt for Randers-debutanten Adam Andersson at score mod sin tvillingbror i sæsonåbneren.

Randers' Adam Andersson jubler over sin flotte scoring til 1-1 mod FC Midtjylland. <i>Claus Fisker/Ritzau Scanpix</i>

Randers' Adam Andersson jubler over sin flotte scoring til 1-1 mod FC Midtjylland. Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Randers' nyindkøbte Adam Andersson fik en drømmedebut, da forsvarsspilleren sikrede et point i Superligaens første spillerunde mod FC Midtjylland.

Den svenske forsvarsspiller smadrede bolden ind til slutresultatet 1-1, og målet blev sat ind for øjnene af Adam Anderssons tvillingbror, Joel Andersson, der var på banen for modstanderen.

Derfor var debutscoringen ekstra speciel for Adam Andersson.

- Det var meget specielt. At score i sin debut er altid stort, og at det var mod FC Midtjylland gjorde det kun bedre. At Joel også var på banen for dem, det gjorde i hvert fald ikke scoringen mindre fed, siger den svenske forsvarsspiller.

Adam Andersson er overordnet set tilfreds med sin egen debut, og det bliver bakket op af Randers-træner Thomas Thomasberg, der var overrasket over den flotte scoring.

- Vi var jo godt klar over, at Adam har en rigtig god sparkefod. Men jeg kan alligevel ikke sige, at jeg havde forventet, at han havde sparket den op i hjørnet i debuten. Det er jo selvfølgelig glædeligt for holdet og særligt for ham, siger Thomas Thomasberg.

FC Midtjylland dominerede store dele af kampen, og derfor er Thomas Thomasberg meget tilfreds med det ene point, som Randers fik tilkæmpet i sæsonåbneren.

- Jeg skulle godt nok være en skarn, hvis jeg stod og var utilfreds med et point i Herning.

- Holdet går jo selvfølgelig og drømmer om at få en sejr mod FC Midtjylland, for det er godt nok længe siden, at klubben har slået dem. Men vi fik noget ud af en meget svær kamp, så det kan jeg ikke være utilfreds med, siger cheftræneren.

Hos FCM var træner Bo Henriksen gevaldigt skuffet over pointdelingen.

- Det var mildest talt et horribelt resultat. Sådan en kamp bør vi vinde ni ud af ti gange, og at vi spillede uafgjort er ikke godt nok.

- Når det så er sagt, så er jeg jo stolt af drengene, for der bliver spillet noget rigtig god fodbold i store dele af kampen. Der er enkelte gange, hvor vi skal spille chancerne større, og det skal vi gøre bedre, siger Bo Henriksen.

FC Midtjyllands næste kamp er allerede på tirsdag, når holdet møder cypriotiske AEK Larnaca i Champions League-kvalifikationen. Randers møder OB i næste spillerunde.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden