Angel Di Maria er et lægetjek fra at blive Juventus-spiller

Den 34-årige kantspiller er ankommet til Torino, hvor han fredag forventes at indgå en aftale med Juventus.

Angel Di Maria forventes efter syv år hos Paris Saint-Germain at indgå en etårig aftale med Juventus fredag. (Arkivfoto). <i>Pascal Guyot/Ritzau Scanpix</i>

Angel Di Maria forventes efter syv år hos Paris Saint-Germain at indgå en etårig aftale med Juventus fredag. (Arkivfoto). Pascal Guyot/Ritzau Scanpix

Den argentinske kantspiller Angel Di Maria er fredag til lægetjek i den norditalienske by Torino forud for et ventet skifte til Juventus.

Han ventes efter en lægeundersøgelse at skrive under på en etårig kontrakt med Serie A-klubben, som ifølge flere medier har tilbudt ham en løn på syv millioner euro for sæsonen 2022/23. Det svarer til godt 52 millioner kroner.

Den 34-årige Di Maria har de seneste syv sæsoner spiller for den franske storklub Paris Saint-Germain (PSG), som ikke ønskede at forlænge hans kontrakt.

Kantspilleren slutter sig til Juventus forud for vinterens VM i Qatar, hvor Argentina møder op som vinder af Copa America, det sydamerikanske svar på EM i fodbold.

I alt spillede Angel Di Maria 295 kampe for PSG på tværs af alle turneringer. Han scorede 95 gange og lagde op til 112 mål.

Han vandt fem mesterskaber i Frankrig og fem pokaltitler, men klubbens store ambition om at vinde Champions League blev ikke indfriet i Angel Di Marias tid i den franske hovedstad. I 2020 måtte PSG se sig besejret af Bayern München i finalen i Champions League.

Juventus forventes til den kommende sæson også at forstærke sig med den franske midtbanespiller fra Manchester United Paul Pogba, som tidligere har optrådt for den italienske storklub.

I den forgangne sæson sluttede Juventus på en skuffende fjerdeplads i Serie A - 16 point efter mesterholdet AC Milan.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.