AaB

Angrebstalent blev kasseret i AaB: Nu bejler han til topscorertitlen i 2.division

Jammerbugt FC's topscorer Viktor Ahlmann fortæller i den seneste udgave af podcasten Ripodsten om, hvorfor han skulle i 2.division for at genfinde fodboldglæden.

Viktor Ahlmann er topscorer for Jammerbugt FC i denne sæson. Foto: Andreas Falck

Viktor Ahlmann er topscorer for Jammerbugt FC i denne sæson. Foto: Andreas Falck

FODBOLD:Som ungdomsspiller var Viktor Ahlmann et af de største talenter i sin årgang hos AaB.

Kursen var sat mod Superligaen, hvor storebror Jakob allerede spillede på klubbens førstehold. Men da den unge angriber ramte seniortruppen, blev der meget langt mellem både scoringer og assists.

- Jeg troede måske, jeg kunne leve lidt som mine jævnaldrende og få en øl en gang imellem og så videre. Og det kan man ikke. Lige så snart man rammer, de der seniorspillere så er talent godt at have, men gå-på-mod og selvdisciplin er betydeligt vigtigere, lyder det blandt andet fra nu 24-årige Viktor Ahlmann i den seneste udgave af NORDJYSKE Mediers fodboldpodcast Ripodsten.

Viktor Ahlmann nåede at spille for AaB i Superligaen inden han røg ud i kulden.  Her er han i kamp mod Randers FC.  Foto: Lars Pauli

Viktor Ahlmann nåede at spille for AaB i Superligaen inden han røg ud i kulden. Her er han i kamp mod Randers FC. Foto: Lars Pauli

Han nåede at få ti officielle AaB-kampe på CV'et, før han, efter et par lejeophold hos henholdsvis Vendsyssel FF og Jammerbugt FC, i sommeren 2016 fik ophævet sin kontrakt hos AaB.

Viktor Ahlmann søgte for en meget kort bemærkning lykken i norsk fodbold, men nåede så frem til den erkendelse, at han skulle have en pause fra fodbold. Pausen blev på et halvt år, inden han genoptog karrieren i Jammerbugt FC, og ved vinterpausen i indeværende sæson er han med otte scoringer på en delt andenplads på topscorerlisten i 2.division.

Hør meget mere om det i Ripodsten, der også har besøg af AaB's nye cheftræner Jacob Friis. Udsendelsen kan høres i iTunes:

SoundCloud mv.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.